Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Слънцето и Венера се изравняват днес, и то точно в зодия Лъв. Това са наистина добри новини за всички ни – очаква ни нов период на щастие и романтика.

Знакът Лъв по начало е управляван от Слънцето, което ще направи промяната още по-хармонична и спокойна. Както знаем, тази зодия е позната със своя позитивизъм и самочувствие, Лъвът е най-големият купонджия в зодиака, както и най-добрият във флиртувете. Точно тази страна на характера му ще бъде още по-засилена от Венера – планетата на любовта и сексапила. Слънцето пък ще допринесе за самочувствието ни и позитивните емоции до края на този месец, когато спира влиянието от астрономическия феномен.

Въпреки че до този момент някои от нас са имали неприятни преживявания, заради оставащото влияние на ретроградните планети напоследък, сега нещата ще се обърнат в наша полза. Ще се чувстваме красиви, свободни, щастливи и това ще се забележи от хората около нас.

Точно сега е перфектното време да се насладим на последните дни на лятото и да си позволим още малко почивка. Там може би ще срещнем и някой специален, ако нямаме такъв вече. Под влиянието на Венера ще изживеем незабравим летен романс.

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

За тези от вас, които вече са обвързани, също има добри новини – сексът с партньорът ще стане в пъти по-добър през този месец и връзката ви ще е по-стабилна от всякога. Ако сте имали проблеми, точно сега ще забравите за тях и ще се наслаждавате на присъствието на другия.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Най-големите използвачи в зодиака

Hero Slider