Секс фетишите на всяка зодия

Везни

Везните също обичат любовните игри. Те обаче са нежни и предпочитат да бъдат докосвани, хапани и пляскани по дупето. Бъдете нежни с тях и не вадете белезниците, защото най-вероятно ще ги уплашите!

Скорпион

Всеки знае, че Скорпионът се слави като най-страстната зодия. Ако сте попаднали на такъв партньор, то вие сте щастливка. С него ще можете да изпробвате нови техники и места, за които винаги сте мечтали. Знайте обаче, че те обичат да са водещи, така че само се оставете в ръцете им и се наслаждавайте.

Стрелец

Стрелците са авантюристи и разбира се, няма как и сексът с тях да не е такъв. Мъжете от тази зодия обича да му шепнат мръсни думички в ушите и обичат изненадите. Но и обичат да изненадват! Така че, не се учудвайте ако ви предложи да правите секс в лодка, в самолет или насред магистралата.

Козирог

Мъжете Козирози по природа са студени, но в секса съвсем не е така. Те са готови да опитат всякакви игри в леглото, така че бъдете смели в това отношение. Знайте обаче, че при секс позите обичат да са доминиращи и много се забавляват с това.

Водолей

Шепнете мръзни думички на мъжете Водолей и със сигурност ще го накарате да полудее от желание. Тази зодия се оказва една от най-освободените, тъй като обича груповия секс и има доста перверзни фантазии, които със сигурност ще иска да опита с вас. Ако не друго, поне няма да ви е скучно.

Риби

Рибите са доста романтични и затова обичат мрежестите чорапи, секси бельото и масажът на тялото. Те обаче харесват да гледат еротични филми и това им действа много възбуждащо. Не се учудвайте ако ви предложат да се заснемете и свое порно клипче.

Кои зодии не си пасват в любовта
Как да се обличаме според зодиакалния ни знак
Кои зодии изневеряват най-много?