Розовата Луна на 19 април носи яснота за връзките и парите

Пълнолунието на 19 април се нарича Розова Луна и се очаква да извика на преден план въпроси, свързани с парите и с отношенията ни с другите.

Терминът Розова Луна се използва за пълнолунието през април всяка година и идва от розовите цветове, които са типични за природата по това време на годината.

Пълнолунието на 19 април пък попада в знака Везни. Това поставя акцент върху връзките ни с другите, както и върху всичко, свързано с парите. Моментът е подходящ да анализираме минали модели на поведение, да сме по-осъзнати за ситуацията и да приключим един цикъл от живота си.

Междувременно Меркурий, планетата на общуването, е в огнения знак на Овена. Това ще направи комуникацията днес и в следващите два-три дни много оживена и ще ни помогне да водим диалог и да достигаме до по-голяма яснота.

Уран пък се намира близо до Слънцето и е в опозиция с Луната. За много от нас са възможни изненади. Може изведнъж да открием нещо шокиращо, но не е задължително това да се окаже нещо лошо.

Влиянието на Розовата Луна ще е най-силно върху четири зодии: Везни, Овен, Рак и Козирог.

Хората от зодия Везни ще се радват на яснота и на по-голяма вътрешна стабилност. Пълнолунието ви окуражава да разчитате повече на себе си и да не се чувствате зависими от другите.

Зодия Рак ще почувстват прилив на ентусиазъм за бъдещето. При това те също ще изпитат желание и смелост да вземат нещата в свои ръце.

За представителите на зодия Овен периодът ще донесе силна емоционална активност. Фокусът пада върху интимните връзки. Ще имате нужда да балансирате енергията си и да се запитате дали давате и получавате по равно във връзката си.

За Козирог денят ще е свързан с предизвикателства и повишено напрежение в работата. Най-важното е да не губите самообладание и да не оставяте стреса да ви повали. Внимавайте и да не станете жертва на клюки и интриги.

Кои са най-мразените зодии?

4 зодии, които са опасни манипулатори

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Защо не може да те преодолее според зодията?

Hero Slider