Ретроградният Меркурий ще пощади само една зодия

Овен
Очаквайте забавяния и спънки във всичко, с което сте се захванали. Не предприемайте нищо важно, преди Меркурий да излезе от ретроградната си фаза.

Телец
Меркурий преминава ретроградно през вашия 12-ти дом. Възможни са прикрити злонамерени действия срещу вас. Ще се уморявате по-лесно.

Близнаци
Ретоградното движение на Меркурий засяга вашия 11 дом, дома на социалните контакти и приятелствата. Бъдете по-внимателни в този аспект.

Рак
Преминаването през вашия 10-ти дом носи несигурност и проблеми в кариерата. Не взимайте важни решения, пазете се от грешки.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Лъв
Внимание около всичко, свързано с 9-ти дом. Това касае пътуванията, и по-специално далечните. Моментът да планирате екскурзии не е сега.

Дева
Повишено усещане за несигурност и недоверие. Възможно е да се чувствате тревожни, но като цяло не очаквайте големи катаклизми.

Везни
Ще бъдат засегнати партньорствата и семейните ви отношения. Използвайте вродената си дипломатичност, за да избергнете сериозни проблеми.

Скорпион
Ядове в сферата на 6-ти дом или работата и здравето. Бъдете бдителни в офиса, за да избегнете глупави грешки. Не пренебрегвайте сигналите на тялото си.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Стрелец
Не предприемайте нови начинания сега, пазете се от всичко, свързано със спекула или хазарт. Възможни проблеми, свързани с децата.

Козирог
Ретоградният Меркурий попада във вашия 4-ти дом. Ще се сблъскате с проблеми със семейството. Може да ви измъчва липсата на баланс между рабитата и личния ви живот.

Водолей
Комуникацията ви с околните ще е свързана с много стрес и нелепи неразбирателства. Не подписвайте договори, не правете важни уговорки през периода.

Риби
Рисков период за финансовото ви положение. Избягвайте неразумните харчове и не планирайте инвестиции до 25 април.

Какво вбесява различните зодии

Hero SliderPopular