Ретроградна Венера от 5 октомври

Ретроспекция и преоценка на връзките си ще можем да направим по време на Ретроградната Венера, която започва на 5 октомври.

Венера е в ретроградно движение веднъж на година и половина. Периодът насочва вниманието към любовния ни живот, но по-скоро към блокажите във връзката ни и в нас самите.

Ретроградната Венера е благоприятно време да обърнем поглед към онези проблеми, които тлеят в отношенията ни и които досега сме пренебрегвали. Това ще продължи до 16 ноември.

Периодът не е подходящ за сключване на брак, нито за друг тип ново начало, като например това да се нанесете в общ дом. Доста астролози съветват по време на ретроградната Венера да не правим промени във външния си вид или у дома. По-добре отложете посещението при фризьора!

Ретроградната Венера и бившите

От 5 октомври до 16 ноември, много хора ще се изправят лице в лице със стари любови. Възможно е някой бивш да се появи изненадващо обратно в живота ви, дори да се замислите дали да не подновите връзката си.

Когато обаче ретроградната фаза на Венера приключи, може също толкова внезапно да осъзнаете, че сте допуснали грешка и отново да приключите отношенията.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби