Ретрограден Меркурий във Водолей от 21 януари

Днес Меркурий навлиза в първата си ретроградна фаза за 2015 година, която ще продължи до 11 февруари.

Обратното движение на планетата ще е във Водолей и ще провокира заплетени ситуации и проблеми в комуникацията. В този период не се препоръчва водене на преговори, сключване на сделки и подписване на договори.

Като цяло всички зодии трябва да внимават с важни документи, да избягват покупните на жилище или кола. Какво очаква всеки един зодиакален знак, четете тук:

Овен

В следващите дни ще имате доста ангажименти в работата. Астролозите съветват да обърнете внимание на шестото си чувство и да се вслушвате в него, докато Марс се движи през Риби. До 11 февруари ще имате доста работа с документи, така че се подгответе добре, за да не объркате нещо.

Телец

Не се заблуждавайте! Докато Меркурий е ретрограден, за вас ще бъде ценно време в професионален план. Възможен е значителен скок в професионалното ви развитие. През следващите няколко седмици ще имате възможност да работите по проект, който е важен за вас. Внимавайте обаче за проблеми с шефовете.

Близнаци

Меркурий ще внесе напрежение във вашето ежедневие. Ако се занимавате с правни въпроси, се убедете, че имате всички документи.Може да изпитате чувство на неудовлетвореност, но това е напразно. Съсредоточете се върху ваши проекти. За добро е. Избягвайте пътуванията.

Рак

Това ще бъде идеалното време да се обадите на вашия счетоводител, за да прегледа вашите финанси. Обърнете по-голямо внимание на документацията си, както и да спестявате повече, отколкото да харчите. През следващите дни е възможно да се освободите от илюзиите, които сте таили в последно време в професионален и личен план.

Лъв

Това е периодът, в който ще изясните отношенията си с близките хора. Може да научите някои неща, които няма да ви харесат, но знайте, че всичко това е за добро. Новолунието във Водолей ще ви изправи пред нови възможности в любовен план. Появяват се нови възможности в професионален план.Ако обаче решите да пробвате нещо ново, изчакайте до 12 февруари.

Дева

Поемете дълбоко въздух, Деви, защото животът ви е на път да се пообърка малко повече от обикновено. Добрата новина е, че това временно състояние на дезорганизация ще ви помогне да станете по-ефективни отвсякога. Обърнете внимание на детайлите в работата и всичко ще е ок. Опитайте се да не показвате агресия и бъдете внимателни с колегите си.

Продължава на стр. ii