Получават ли се връзките между хора от една зодия?

Част от зодиите са много подходящи за връзка помежду си. Останалата част обаче могат да имат сериозни трудности.

Любопитно ли ви е кои са те?

Хармонични връзки на хора от една зодия:

Телец & Tелец

Телците са големи традиционалисти и рутината не ги плаши. Затова фактът, че си приличат, не е проблем за двама Телци. Много добре могат да се сработят най-вече когато са се запознали достатъчно млади и все още проявяват някаква гъвкавост спрямо навиците на другия.

Лъв & Лъв

Лъвовете са щедри и романтични, затова могат да се разберат чудесно. Единственият риск е борбата за внимание, но ако двамата са достатъчно зрели, ще могат да направят компромис. И когато едното коте ръмжи, другото умее да мърка и да изчака.

Везни & Везни

Везните са хора на баланса и на компромисите, така че също биха могли да имат хармонична връзка понежду си. Особено ако не се увличат в театралничене, както и ако не са твърде нерешителни.

Стрелец & Стрелец

Отлична комбинация. Един Стрелец перфектно разбира нуждата от свобода на друг Стрелец и няма да го задушава с изискванията си. Двамата умеят да се забавляват и да откриват света заедно.

Кои са най-мразените зодии?

Дева & Дева

Девите са умни и с отлично умение да комуникират, затова се възхищават една на друга. Разговарят свободно и честно и умеят да разрешават проблемите си, което подхранва доверието между партньорите.

Рак & Рак

Животът на всеки типичен Рак се върти около къщата и децата и като цяло около домашната сигурност. А това е нещо, което може много силно да свърже двама представители на този знак във връзка.

Трудни връзки на хора от една зодия:

Овен & Овен

Като “бебетата” на Зодиака, Овните държат да са винаги на първо място. В една връзка, Овенът е този, който се нуждае да бъде обгрижван, иначе нещата не се получават. Усещате накъде бием – двама души няма как да бъдат едновременно номер 1.

Близнаци & Близнаци

В една връзка непостоянните Близнаци се нуждаят от една идея по-зрял и отговорен партньор. Иначе трудно могат да изградят достатъчно стабилни и дългосрочни отношения. Два Близнака заедно обикновено се разпадат доста бързо като двойка.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Козирог & Козирог

Също като представителите на зодия Овен, Козирозите са родени лидери. Макар да не са толкова открито агресивни, и със сигурност да не се държат детински, типичните Козирози държат да определят правилата в една връзка. Затова трудно може да се получи нещо хармонично между два Козирога.

Водолей & Водолей

Техният проблем е, че през целия си живот са във фази на крайност. Ту се затварят в собствения си свят и не могат да търпят никого, ту са свръхобщителни и правят планове за след работа всяка вечер. Ако тези периоди не са синхронизирани, два Водолея във връзка трудно ще намерят обща база за щастие.

Риби & Риби

Много са мили, но главата им е винаги в облаците. Типичните Риби постоянно се влюбват в измислени образи, те преследват фантазията си за един човек и на някакъв следващ етап често разбират, че тя няма нищо общо с истинската същност на партньора им. Две Риби често е равно на твърде много фантазии и драма, липса на граници и на каквато и да е стабилност.

Особен случай:

Скорпион & Скорпион

Като най-страстният и мистериозен знак, Скорпионът винаги е способен на изненади. А връзката между два Скорпиона може да бъде само две неща – или нещо страстно, истинско и неразрушимо, или адска битка за власт, в която взаимно си причиняват болка. Зависи от това колко емоционално зрели са и дали някой от тях ще изневери на другия. Ако се случи второто, по-добре да не сте наоколо!

4 зодии, които са задушаващо ревниви

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

За какво лъжат зодиите?

Девите са духовните лечители на зодиака

Това са най-трудните за обичане зодии

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

Най-неверните мъже според зодията

Hero SliderPopular