Перфектният летен флирт за всяка зодия

Днес разкодираме шансовете на дамите от всеки знак да изживеят вълнуващ летен флирт… или дори нещо повече!

Какви са козовете на различните зодии в играта на съблазняване? С кои мъже ще си паснеш за неангажираща любовна заигравка и с кои – за връзка?

ОВЕН
Твоят флирт профил: От теб просто струи самоувереност. Още с влизането в някой клуб си набелязала най-горещите мъже, а ако радарът ти се спре на някой конкретен обект, нямаш проблем да направиш първата крачка. Да му поръчаш питие? За момичето Овен това не е никакъв проблем! Забавна и дръзка, привличаш мъжете като магнит.
Мъже за лятна свалка: Везни, Козирог и мъжете от твоя знак са най-податливи на чара ти.
Ако търсиш сериозна връзка: С Близнаци, Лъв, Водолей и Стрелец те очакват разбирателство и приключения.

ТЕЛЕЦ
Твоят флирт профил: Очарователна и малко старомодна, ти си като онези момичета в Холивудските романтични комедии – предпочиташ мъжете да те заговорят първи и най-много да ги удостоиш с някой мил поглед предварително. Но освен това си и много чувствена. Когато един мъж те впечатли, с леки и уж случайни докосвания бързо успяваш да го омагьосаш.
Мъже за лятна свалка: Скорпион, Овен и Дева са перфектни попадения.
Ако търсиш сериозна връзка: Козирог, Везни и Близнаци могат да се окажат много интересни партньори за теб.

БЛИЗНАЦИ
Твоят флирт профил:
Флиртуваш с ума си. Начинът, по който боравиш с думите и жестовете, е ненадминат в играта на съблазняване. Близнаците са едни от най-очарователните момичета в зодиака и част от интригата при тях е това, че внезапно могат да загубят интерес и да започнат да се държат студено. А точно това често побърква мъжете!
Мъже за лятна свалка: Лъв, Дева и Скорпион могат да ти предложат разнообразието, което жадуваш.
Ако търсиш сериозна връзка: Везни, Овен и Водолей са мъжете, които могат да задържат интереса ти за дълго време.

РАК
Твоят флирт профил:
В теб се съчетават магнетизъм и състрадание. Притежаваш нещо загадъчно в излъчването, в същото време си чудесен слушател и намираш правилните мили думи за всеки. Тази комбинация от качества интригува мъжете и им действа със страхотна притегателна сила. За теб може да се каже и че рядко флиртуваш заради самия флирт – по-скоро спонтанно се свързваш с мъжете на емоционално ниво.
Мъже за лятна свалка: Лъв, Риби и Козирог могат да те изкарат от черупката ти.
Ако търсиш сериозна връзка: Телец и Дева са перфектните партньори за теб. От флирта с Риби също може да се получи нещо по-дълбоко.


ЛЪВ
Твоят флирт профил:
Лъвиците имат славата на истински диви, които се хранят с вниманието на мъжете. И тя е донякъде заслужена, но донякъде! Защото типичното момиче Лъв умее и да върне жеста и когато харесва един мъж, е ненадмината в галенето на егото му – независимо дали ще е с точния комплимент или само с кокетен поглед.
Мъже за лятна свалка: Близнаци, Стрелец и Овен ти осигуряват добра доза забавление.
Ако търсиш сериозна връзка: Дай шанс на Водолей, Везни или на Стрелец.

ДЕВА
Твоят флирт профил:
Ти си кралицата на смесените сигнали. В един момент оставяш сексуалността ти да примамва „жертвата“, в следващия ставаш резервирана – това държи мъжете на нокти и интересът им към теб е голям. Не допускаш случайни мъже в кръга си от избрани обожатели, дори когато става дума за по-скоро неангажиращ флирт.
Мъже за лятна свалка: Близнаци, Стрелец и Скорпион ти пасват за кратки сексуални забежки.
Ако търсиш сериозна връзка: Огледай се за Телец, Козирог, Рак или друга Дева.


ВЕЗНИ
Твоят флирт профил:
Момичето Везни знае как да използва красотата и кокетството си. Ако си родена под този знак, флиртът е в кръвта ти, но го правиш с очарование и много финес, никога твърде очевидно или пък нахално. За сметка на това, флиртуваш с почти всеки, защото обожаваш вниманието и възхищението на мъжете!
Мъже за лятна свалка: Ще се забавляваш с Телец, Овен или друга Везна.
Ако търсиш сериозна връзка: На една вълна си в Близнаци, Лъв и Водолей.

СКОРПИОН
Твоят флирт профил:
Съблазняваш с лекота благодарение на огромната си сексуалност и чувственост – когато поискаш, активираш тази своя енергия и мъжете наоколо вече са готови да свършат останалото! Сред най-силните ти флирт оръжия са магнетичният ти поглед и усмивката ти на истинско лошо момиче.
Мъже за лятна свалка: Овен, Телец и Стрелец обещават кратки, но горещи забавления.
Ако търсиш сериозна връзка: Риби, Рак и Козирог имат шанс за страхотни дълготрайни отношения с теб.

СТРЕЛЕЦ
Твоят флирт профил:
Ти си умна, забавна и приказлива и обикновено си душата на компанията, затова не ти е никак трудно да спечелиш вниманието на мъжете. Твоето най-силно оръжие в играта на съблазняване е спонтанността. Имаш склонност да омайваш мъжете, след което да губиш интерес и това често оставя ухажорите ти объркани и разочаровани.
Мъже за лятна свалка: Скорпион или друг Стрелец ще са добро попадение.
Ако търсиш сериозна връзка: Ако си готова да се обвържеш, Везни, Близнаци или Лъв са точно за теб.

КОЗИРОГ
Твоят флирт профил:
Макар да си сред най-резервираните дами в зодиака, ти си също така много искрена и земна, когато все пак обърнеш внимание на някого. Това кара мъжете да искат да опознаят по-добре всичко онова, което се крие зад сдържаната фасада. Ти обаче не флиртуваш на случаен принцип и излъчваш сигнали само към онзи, който наистина те интересува. Обикновено тогава леко докосваш косата, ръцете, шията си – с тези малки жестове показваш, че си готова играта да започне!
Мъже за лятна свалка: Опитай с Овен, Рак или Везни.
Ако търсиш сериозна връзка: Телец, Скорпион и Дева имат добър потенциал.


ВОДОЛЕЙ
Твоят флирт профил:
Умна, харизматична и непредсказуема, това е твоето най-точно описание, стане ли дума за стратегията ти в съблазняването. Ти си перфектен импровизатор във флиртуването, а включиш ли в действие и уникалното си чувство за хумор, няма шанс да останеш незабелязана. Не те вълнуват обаче скучните мъже и в тяхно присъствие не би си мръднала пръста да правиш впечатление!
Мъже за лятна свалка: Скорпион, Риби или Лъв ти носят силни емоции за кратко.
Ако търсиш сериозна връзка: С Близнаци, Везни и Стрелец никога няма да си омръзнете.

РИБИ
Твоят флирт профил:
Не ти е нужно да правиш каквото и да било, за да привлечеш мъжете. Те сами гравитират към теб, тъй като си чувствителна, женствена и с леко загадъчно излъчване. Срамежлива си, но пък ако си в настроение за флирт, можеш да „превключиш“ и да се превърнеш в истинска неустоима дива за няколко часа…
Мъже за лятна свалка: Телец, Везни и Водолей са ти интересни.
Ако търсиш сериозна връзка: Можеш да откриеш сродната си душа сред Рак, Скорпион и Козирог.