Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Пригответе се за размирици и разочарования.

Пълнолунието на 12.10 с влияние от зодии Телец и Скорпион ще ни изправи пред множество предизвикателства. Ще настъпи хаос от емоции и заради влиянието на Меркурий много от нас ще се скарат с близките си заради дребни и маловажни неща.

Наред с останалите астрономически събития Нептун ще е в квадратура с Венера, което означава, че в романтичен план ще имаме посетители от миналото – буквално и метафорично. Много от нас ще ги обхване носталгията, а други неочаквано ще се срещнат с бивш партньор.

Това ще допринесе за караниците както с приятелите, така и с половинката. Но когато изчистим недоразуменията и безпредметните спорове всъщност ще успеем да издигнем връзката си с близките на ново ниво и качеството на комуникацията значително ще се подобри.

За сметка на всичко лошо, в кариерен план ще имаме порив от енергия и желание да бъдем по-добри от преди. Ще сме мотивирани да започнем ново хоби или дейност, която да допринесе за личностното ни развитие.

Така, след като влиянието на Пълнолунието отмине към четвъртък, ще имаме основа за по-добро бъдеще, макар и тотално различно от това, което сме си представяли предишната седмица.

Казаното важи за всички зодии, но знаците Телец и Скорпион ще са най-повлияни.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

 

Hero Slider