Пълнолунието този месец има мощна възстановяваща сила

Днешното пълнолуние дава подобаващ край на месеца.

Тъкмо навреме за новото начало, което се задава зад ъгъла с наближаването на месец март, Луната в Дева ни носи нужната енергия за промяна.

Пълнолунието не е обвързано с особено ярки събития и всъщност предлага най-добра възможност да забавим темпото и да се насладим на момента. Време е да подредим разтуреното и да изхвърлим ненужното – преносно и буквално казано.

Малките детайли, които нарочно или без да искаме сме игнорирали до сега, ще изискват по-голяма част от вниманието ни, но точно в процеса на справянето с тях, ще можем да открием повече за себе си и да се почувстваме заредени за новия месец и преживяванията, които той ще ни донесе.

Най-големите песимисти са от тези две зодии

След като пълнолунието е под влиянието на зодия Дева, голям фокус за нас ще бъде здравето ни – и физическото, и менталното. Фокусирайте се върху грижата за себе си и се опитайте да се откъснете от вредните навици и стрес факторите. За да направим всичко това, ще ни помогне и влиянието на зодия Риби, която носи усещане за хармония и баланс.

Най-силно повлияни от пълнолунието ще бъдат съвсем очаквано представителите на знаците Дева и Риби, както и тези от зодия Стрелец.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Hero Slider