Новолунието ще постави връзките ни на изпитание

Кои зодии ще са най-силно засегнати?

Обикновено първото новолуние за пролетта носи най-драстични промени и предлага възможност да отворим нова страница от живота си. Тази година не е изключение, но силата на астро събитието ще бъде по-хаотична този път.

Това се дължи на факта, че в момента четири планети са активни, а Слънцето и Луната са в съвпад. Благодарение на Венера и Меркурий фокусът ни през следващите дни рязко ще се насочи към комуникациите с близките и половинката.

Импулсивни настроения ще обземат много от нас и това ще ни предизвика да променим нещо в личния си живот – едни ще искат да се сбогуват с приятел, други ще пожелаят да приветстват нова връзка. Общото между всички ще е рязкото желание за ново начало.

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи

Представителите на зодии Везни, Рак и Овен ще имат възможност да почерпят най-много от новолунието, защото за тях то ще предложи повече нови възможности. Най-силно засегнатите обаче ще бъдат Водолей и Телец – за тях е най-добре да прекарат повече време насаме и у дома, за да не вземат прибързано решение и безвъзвратно да провалят връзките си с близките и половинката.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Какво кара един мъж да остане в дълга връзка според зодията му

Hero Slider