Новолунието на 7 ноември ще излекува душата ви

Новолунието на 7 ноември маркира изключително емоционално време.

Преживявания, скрити дълбоко в душата ни, ще излязат наяве.

Една от причините е, че Новолунието е в Скорпион – изключително емоционалния, страстен и трансформиращ знак, управляван от Марс и от планетата на подземния свят Плутон.

Скорпионът има една-единствена дълбока цел и тя е да стигне до същината на нещата. Той не търпи неистини, както и нищо половинчато. Това е знак, който ни тласка да се гмурнем възможно най-дълбоко в емоциите и в подсъзнанието си и да се излекуваме. Пътят към пречистването и обновяването почти винаги е болезнен, но това не може да разколебае Скорпиона по пътя към крайната цел. Той се стреми с цялата си безстрашност единствено и само към абсолютната истина.

Под влиянието на Скорпиона е невъзможно да излъжеш самия себе си.

Новолунието на 7 ноември ще провокира дълбоки, страстни емоции

В самия ден на Новолунието е възможно да не се чувстваме добре, да сме неспокойни, разкъсвани от вътрешна драма.

Тези усещания завършват цикъла, който започна с Пълнолунието в Скорпион през април 2018-а. Тогава най-вероятно във вас е било посято семенцето на нещо, което постепенно е ескалирало в голям вътрешен конфликт. Утре тези емоции ще достигнат своя пик и по всяка вероятност ще ви причинят болка, но не бягайте от нея – накрая тя ще се окаже вашето лекарство.

Ако в живота ви има процеси, които ви правят неспокойни, мъчат ви крайни емоции, имате неразрешени конфликти вътре в себе си или с партньора ви, има минали събития, които не можете да осмислите и приемете, неща, за които не успявате да дадете прошка – отворете душата си за изцеление на 7 ноември. Останете колкото може повече насаме със себе си. Ако досега никога не сте опитвали, то вземете лист хартия и изпишете всичко, което ви измъчва. Не се замисляйте, а просто оставете емоциите да излязат от вас в думи и ще осъзнаете неща за себе си, за които не сте си давали сметка преди.

Успокоението ще започне да идва в дните след Новолунието, като ефектът ще продължи в следващите три месеца.

Най-важният съвет към всички през този период е: не бягайте от себе си. Осигурете си време насаме, дайте воля на най-дълбоките и болезнени емоции и страхове. Това е първата, най-голяма и важна крачка към излекуването на душата ви.

Hero SliderPopular