Новолуние във Везни на 8 октомври – повече яснота в любовта

Новолунието в знака Везни на 8 октомври бележи време за ново начало в любовта.

Всяко Новолуние е време за рестарт. А положението на Луната във Везни в момента насочва тази енергия именно към интимните партньорства.

Имаме възможност да започнем нова връзка, както и да положим ново начало, на чисто, в настоящите си отношения. В същото време, в момента се наблюдава и ретроградна Венера. Това до голяма степен модерира ефекта на Новолунието. Времето е по-подходящи за ретроспекция, за поглед навътре, за анализ на връзката и за обмисляне на нужните промени в отношенията и в нас самите, за да можем да изведем нещата на ново ниво.

Потенциалът за трансфрмация се засилва значително и от факта, че Луната на 8 октомври е в квадрат с Плутон, планетата на незъзнаваното, на драматичните вътрешни промени и катарзиса.

Контактите с Плутон никога не са “лесни”. Неговите уроци често научаваме по болезнен начин, но е важно да не бягаме от тях, а да сме максимално отворени към собственото си подсъзнание и всичко добро и лошо, което се крие там. Моментът сега е подходящ да повдигнем въпроси, които са ни тормозили около края на месец януари. Новолунието ще хвърли повече светлина върху този проблем и ще ни даде шанс да се справим с него по-осъзнато.

Новолунието на 8 октомври може да ни доведе до прозрението, че понякога именно най-трудният път е верният.

Каквито и истини да стигнат до вас в този момент, не си затваряйте очите за тях. Това, което ви причинява болка, може да се окаже и ключ към изцелението.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби