Не оставяйте нито един проблем неразрешен преди новолунието в Овен

Не е шега – на първи април ни очаква голямо новолуние в Овен.

Идният месец не се откроява с много големи астро събития – една планета е ретроградна, Плутон, и това няма да ни донесе поводи за притеснения. Но за сметка на това още първият ден от април започва с новолунието в зодия Овен. Какво да очакваме тогава?

Най-преуспелите хора се раждат от тези четири зодии

На първо място много бурни емоции, но и много щастливи мигове и успехи. Това е първото новолуние от астро годината, затова и предизвика желанието да нанесем драстични промени в живота си. Сега е моментът за растеж и превъзмогване на трудностите, затова ако до сега сте изпитвали затруднения с даден проблем, използвайте възможността да го разрешите. Моментът е благоприятен и за приключване на всякакви финансови дела и кариерни казуси – подписване на договор, прекратяването на друг, финализиране на проекти.

Но оставяйки настрана професионалния живот и отговорностите, новолунието ще нанесе и големи промени в отношенията ни с другите. Огненият знак Овен дава тон на събитията в любовта и връзките ни, затова се подгответе за флиртове, повишени страсти и забавления – тъкмо навреме за уикенда.

Най-силно засегнатите този път са хората родени в знака на Овена, Рибите и Рака.

Токсичните приятели и зодиака

Hero Slider