Най-подходящият плод за вашата зодия

В астрологията всеки знак се свързва с различен плод, за който се смята, че е късметлийски за тях. 

И въпреки че всички плодове и зеленчуци са полезни, тези, които отговарят на различните зодии, носят повече положителни свойства за знака, с който са свързани. Разберете кой е вашият плод: 

Овен

Най-подходящите плодове за Овена са лимон и круша. Всъщност, представителите на тази зодия обичат да ядат много плодове и зеленчуци, но лимонът пречиства тялото, а крушата носи енергия и подобрява мозъчната активност, намалява стреса и успокоява. 
Телец
Не е случайно твърдението, че любовта на Телеца минава през стомаха – те обожават да се наслаждават на храната и са истински ценители. И тъй като постоянно трябва да похапват нещо, бананите са добър избор за тях, тъй като подобряват храносмилането и са полезни за черния дроб. 
Близнаци
Най-добрият плод за тази зодия е мангото. То им дава приток на енергия, добро настроение и провокира чувството им за хумор, което е и техният ключ към успеха.  
Рак
За Раците е много вероятно да намерят своя късмет и здраве в ананаса, който прави чудеса за тях. Той ги прави по-находчиви и уверени в себе си. Помага им да станат по-организирани и честни, дори пред себе си. 
Лъв
Портокалите са любим плод на много хора, но вършат най-добра работа за Лъвовете. Ако сте представител на тази зодия, яденето на портокал ви действа релаксиращо, но едновременно с това ви провокира да работите повече и по-усърдно, за да постигнете желаните цели. 
Дева
Девата е много страстен, но едновременно с това практичен знак. Кокосът и кокосовото мляко е предпочитан от тях, тъй като ги прави по-остроумни, решителни и енергични. 
Още на стр. ii