Месечен любовен хороскоп за август

Стрелец

Точно защото пътуванията са голямата страст за Стрелеца, звездите ви подканват да поемете на път или с половинката си, или за да срещнете нова любов. Определено сега е моментът да опитате нови неща с нови хора. Заемете се с неща, които имат дълга традиция в разбирането на връзката между духовното и материалното. Може би е време да отворите тантра книгата, която ви подариха за рождения ден? Пълнолунието на 10-ти засяга вашия трети дом на комуникацията. Това Пълнолуние е свързано с енергиите на Марс и Сатурн, които обаче не се интересуват от чувства. Това може да означава, че ви предстои труден разговор, но ако това се случи, може да пом,огне на интимния ви живот. Новолунието е във вашия десети дом на кариерата и публичния живот, което означава, че времето е подходящо за нови идеи и проекти. Изглежда обаче истинските ви нужди са свързани с незадоволението ви страсти, нерешените конфликти.

Козирог

Внимавайте, каквото и да се случва в социалните ви кръгове трябва да бъде анализирано, защото засяга моджото ви, а това не ви устройва, нали? Каквито и граници да ви се налага да сложите между вас и останалите, каквито и ограничения да се налагат във връзката ви, трябва да го направите. Ако се справите с това, месецът обещава да бъде по-лек. Огромна еротична енергия ви залива и ако не се справите с емоционалните си проблеми, няма да е за добро. Предстоят ви и много добри моменти – въпросът е, че вървят в пакет и с проблемните ситуации. Пълнолунието на 10-ти засяга вашия втори дом, който е свързан с финансови афери и самочувствието ви. Добре би било, ако се чувствате уверени за нещата от първа необходимост, за да може да не затормозявате съзнанието си с битовизми и да се отдадете на страстни изживявания. Новолунието на 25-ти е във вашия пети дом на романтиката и любовните афери, което означава, че ако нямате половинка до себе си, сега е страхотен момент да поканите някого на среща или да излезете в най-сексапилния си вид да се позабавлявате.

Водолей

Пълнолунието буквално ви подпалва. Моментът е много подходящ да обърнете внимание на тялото си, което игнорирате от доста време. Това е и месецът, в който ще получавате много внимание. Предстои ви епична любовна афера, но не бързайте да се радвате – в професионалната сфера също се случва нещо голямо, дали аферата ви не е с човек от офиса? През целия месец и особено на 18-ти сте под приятно въздействие, което ви кара да изживеете мигове, пълни с любов. Новолунието на 25-ти се случва в единайестия ви дом на взаимопомощ и финансово партньорство. Огледайте се кой е около вас, защото именно сред хората, които са близо до вас ще откриете подходящи партньори.

Риби

Много хубави неща се случват с вас на едно вътрешно ниво, и макар не всички да са забавни, ще бъдат за добро и дълготрайни. Възползвайте се от всичко хубаво, което ви се случва – особено в любовта. Вероятно сте склонни да посветите себе си в служба на любимите си хора, но това ще ви забавлява и ще ви донесе ползи. При всички положения обаче няма да забравите собствените си нужди. Август е месецът, в който е добре да се посветите и на любовния си живот. Пълнолунието на 10-ти е във вашия дванайсти дом, където имате възможност за духовно рестартиране. Новолунието на 25-ти е във седмия ви дом, този на връзките. В края на месеца има шанс да се обвържете с любящ партньор, който ви пасва духовно. Ако това е била целта ви, сексът ще бъде умопомрачаващ. 

Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия
Най-лошите черти на всяка зодия