Месечен хороскоп за октомври

В първия ден на октомври ви представяме астрологичната прогноза за целия месец. Какво носи той на различните знаци?

Овен

Любов и връзки: Месецът започва с нуждата да изясните отдавнашни конфликти във връзката ви. Имате желание да кажете всичко, което ви тревожи в прав текст, и това е правилното решение. Ако сега отново замълчите, проблемите ще ви тормозят и занапред. Във втората половина на месеца гледате на нещата оптимистично и за да поддържате доброто си настроение се обградете с вдъхновващи и положителни хора.

Работа и пари: Количеството неща за вършене, което ви се струпа напоследък, няма да ви остави да скучаете на работното място. Въоръжете се с търпение и добра организация, за да се справите с очакванията към вас. Избягвайте офисните раздори. След 16-ти ви се отдава възможност да подобрите финансовото си състояние.

Здраве: Обърнете внимание на знаците, които тялото ви ви подава. Време е да направите и профилактичните си прегледи.

Телец

Любов и връзки: Нещата в емоционално отношение ще се раздвижат. Отпуснете се и се оставете на течението, то ще ви отведе на правилното място. Сега е времето да рискувате, ако нямате връзка. Ако пък имате, не се колебайте да откриете съкровените си чувства пред партньора. Не се доверявайте обаче на хора, които познавате от скоро, и на техните празни обещания.

Работа и пари: Октомври е много динамичен на работното място, за разлика от септември, който ви донесе куп проблеми и липса на вдъхновение. Сега можете да реализирате целите си, разчитайки на подкрепа от колегите или съдружниците. Не правете важни сделки и не се впускайте в огромни харчове преди 23-ти.

Здраве: Обърнете повече внимание на физическата си форма

Близнаци

Любов и връзки: Октомври пристига с куп промени за вас, особено на еротичната сцена. Чарът и сексапилът ви са усилени и вие се чувствате повече от уверени в себе си. Именно от това имате нужда, за да се отпуснете и да се забавлявате. Ако нямате връзка, това е прекрасен момент да се запознаете с нови хора. Ако пък имате, посветете се на половинката си през всяка свободна минута.

Работа и пари: Първите дни на месеца са подходящи за решаването на финансов проблем и подобряване на състоянието ви. След Новолунието на 13-ти се изкушавате от предложения за партньорство, които обаче трябва да обмислите добре.

Здраве: Избягвайте драстичните диети в първите 10 дни на месеца.

Рак

Любов и връзки: Новолунието на 13-ти носи промени в любовния ви живот, които ще се отразят доста на душевното ви състояние. Напрежението в отношенията ви с партньора ще ескалира, заплашвайки да избухне в неподходящ момент. Предотвратете го чрез разговори и компромиси. Ако сте сами, време е да направите нещо по въпроса, като стоенето вкъщи не се брои.

Работа и пари: Октомври ще бъде сравнително тих на работното място, но във втората му половина избягвайте да вземате важни кариерни решения или да сключвате сделки. Бъдете особено внимателни с харчовете след 16-ти.

Здраве: Месецът е подходящ за промени във външния вид и нов режим.

Продължава на стр. ii