Месечен хороскоп за ноември

Ноември е вече тук! Вижте какво вещаят звездите за всички знаци в предпоследния месец от годината: 

Овен 

Любов: Месецът за вас започва с остра нужда да изясните в какво положение се намира връзката ви в момента. Бъдете честни пред себе си, за да можете да сте честни и с половинката. Ако не го направите сега, проблемите само ще се влошат. 
Работа и пари: Този месец е благоприятен за бизнес срещи и изграждане на нови работни контакти. Задълженията на работното място няма да ви позволят да скучаете. Нуждаете се от търпение, за да завършите всичко започнато. Около 16-ти се оглеждайте за нови възможности, ако жадувате смяна на кариерата.

Здраве: Не забравяйте годишния гинекологичен преглед и внимавайте с инфекции.

Телец

Любов: Положението на Слънцето, Меркурий, Венера и Сатурн ви носи любовни трепети, за които от доста време мечтаете. Позволете си да се отпуснете и не се страхувайте да изразявате чувствата си. Ако сте сами, Новолунието ви носи повече увереност и възможност да очаровате някой с чара си.

Работа и пари: Сега е подходящ момент да се опитате да преследвате мечтите си. Присъствието на Марс в Козирог на 22-ри ви дава възможност да подходите с повече кураж към целите си и да преразгледате бъдещите си планове.

Здраве: Опитайте се да вложите повече усилие в тренировките. 

Близнаци 

Любов: Очаква ви вълнуващ месец, тъй като Меркурий и Венера са обединили усилията си да ви донесат повече екшън на любовната сцена. Имате нужда от ново начало в личния си живот, затова е време сериозно да се замислите, ако връзката ви не върви и няма изгледи нещата да се оправят.

Работа и пари: Подреждането на планетите работи във ваша полза. Новолунието на 22-ри ви носи възможност за нови партньорства, но Марс ви призовава да внимавате с важните решения, в които са намесени много пари.

Здраве: Внимавайте с настинките, особено в първите 10 дни от месеца.

Рак

Любов: Марс и Плутон в Козирог ви носят сериозни промени в лично отношение. Няма да се отървете от известно напрежение в отношенията ви с партньора, което на някакъв етап може да се окаже и превратна точка за връзката ви. Ако сте сами, заложете на силата на чара си.

Работа и пари: Във втората половина от месеца избягвайте да сключвате сделки и да сменяте работата си. Бъдете особено внимателни с харчовете след 16-ти и с подписването на всякакви сериозни договори.

Здраве: Месецът ви дава чудесна възможност за стартиране на спорт или диета.

Още на стр. ii