Месечен хороскоп за януари

Стрелец

Запретнете ръкави, тъй като Слънцето в Козирог ви провокира да сте по-продуктивни от обикновено. Време е да откриете приоритетите си, да се захванете с дълго отлаганите задачи и да сложите ред в ежедневието си. Идеите ви ще бъдат реализирани, но само ако сериозно вярвате в собствените си възможности. 
Запознавате се с нови и интересни хора, а пред вас се отварят нови възможности за експерименти, пътувания и хобита. Възможно е обаче да се изправите срещу предателство от страна на близък приятел, който цените от дълго време. Ще сте разочаровани, но след време ще разберете, че е било за добро. 
Козирог
Това е вашият месец, насладете му се! След Коледно-Новогодишните празници и рожденият ви ден сякаш не ви се спира с веселбата, а и няма нужда. Имате достатъчно свободно време, а работа и пари няма да ви притесняват в близките дни. Нощният живот ви зове, затова смело се впуснете в него, с помощта на няколко верни приятелки. Внимавайте с похапването и алкохола, за да не завършите месеца с няколко килограма отгоре. 
В края на месеца ще трябва да се фокусирате върху отношенията си с околните и да отделите малко повече внимание на любимия си човек. Не трябва обаче да се притеснявате, изгледи за сериозни конфликти няма, само не бъдете крайни в изискванията си. 
Водолей
През януари, рекорден брой от пет планети минават през вашия знак, включително романтичната Венера, умният Меркурий и сексапилният Марс. Всеки иска да сте на неговото парти, да обменя идеи с вас или да се възползва от помощта ви. Сега обаче е времето да избирате на кой да посветите ценното си време, защото както винаги сте заети със свои си неща. 
В любовно отношение сте завладени от страстта, но за момента предпочитате свободата пред сериозното обвързване. Вашият месец започва със суперлуние във Водолей на 20-ти, а на 21-ви Меркурий става ретрограден именно във вашия знак, така че внимавайте с импулсивните решения и споделянето на идеите ви. 
Риби
Раздвоени сте между това да си останете вкъщи и да си наваксате със съня или да излезете и да се забавлявате. Не страдате от покани за излизания и сте по-социални от обикновено, но въпреки това сякаш сте прекалено уморени за каквото и да било. Неочакван романтичен интерес на хоризонта ще събуди сетивата ви, но само от вас и вашата отдаденост зависи дали той ще се превърне в нещо повече. 
Спортът е това, от което имате нужда, за да си върнете енергията. Началото на месеца е идеално време за промяна и здравословният начин на живот е нещото, на което трябва да заложите. Това ще ви мотивира и на работното място, където ще ви оценят, заради свежите идеи и новаторския подход. 
ОЩЕ от Астро: