Мъжът от коя зодия е перфектен за лятна афера?

Ето с кои мъже имате най-добри шансове за вълнуваща лятна афера тази година:

ОВЕН: На една вълна си с мъжете от твоя знак, Овен. Лъвът знае интуитивно какво искаш и от какво се нуждаеш. Нещата стават диви със Стрелец – може да очакваш вълнуващи емоции…

ТЕЛЕЦ: Можеш да останеш цял ден в леглото с още един Телец. Чувстваш се защитена и в добри ръце с Дева. Козирог те боготвори и ще направи всичко за теб.

БЛИЗНАЦИ: С Овен се наслаждаваш на живота максимално. Когато сте заедно с Лъв, правите непобедим тандем. Нещата стават наистина горещи със Стрелец!

РАК: Астрономически нещата са много добри с Рак. Със Скорпион всичко е толкова интензивно, че ти взима дъха. Рибите те разсейват от ежедневната фрустрация.

ЛЪВ: С Овен сексът е незабравим. С Лъв винаги ти е забавно, а Стрелецът те изненадва с много чувственост.

ДЕВА: Телецът те превръща в търсачка на силни усещания. Не можеш да се наситиш на Рак. Със Скорпион можеш да се отпуснеш и да бъдеш себе си.

ВЕЗНИ: Лесно се настройваш на една вълна с Близнаци. Лъвът те кара да се смееш, но пък с Водолей сексът е уникален!

СКОРПИОН: Телецът те обожава. В леглото мъжът Рак прави всичко точно както ти харесва. Връзката между двама Скорпиони може да се опише само така: горещо, по-горещо… джакпот!

СТРЕЛЕЦ: Всичко с Овен е наистина секси за теб. Лъвът в леглото ти носи оргазъм след оргазъм. А мъжът от твоя знак те кара да забравиш за всичко и всеки!

КОЗИРОГ: Ако кажеш на Телец какво искаш, той гарантирано ще приеме предизвикателството. С Дева изживяването ще е диво и много секси. Двама Козирози наистина ще посветят време един на друг.

ВОДОЛЕЙ: Нещата стават динамични и диви с Близнаци. Хубавият секс ти е гарантиран с Везни. Можеш напълно да се оставиш в ръцете на още един Водолей!

РИБИ: Рак може да те разведри, дори когато си в много лошо настроение. Със Скорпион си пасвате веднага. Риби и Риби? Право в целта!

Искате да научите какви са шансовете ви за лятна любов през 2015? В големия летен любовен хороскоп в новия брой на списание JOY ви очакват 12 страници подробна прогноза за всеки знак!



Прочетете още от MissBloom Астро:

Каква визия привлича мъжете от различните зодии?
Какво мислят зодиите едни за други
Зодията на вашето дете може да ви даде важен урок
Най-лошите черти на всяка зодия