Любимият алкохол на всяка зодия

Стрелец

Стрелецът предпочита модерните питиета. Така че, ако в момента е актуално да се пие ягодово дайкири, той определено ще пие това. Но обожава и всичко в малки чашки, така че шотовете, ракията и текилата са идеални за тях. Дайте му нещо силно, и той ще се умъртви на секундата.

Козирог

Козирогът също като Девата обича да държи нещата под контрол. Те обичат традицията и стила и ще предпочетат класиката, но качествената класика. Ето защо с охота ще пийнат водка, вино, шампанско или уиски. Не обичат коктейлите, ако не са забележими.

Водолей

Водолеите са новаторите на зодиака и също като Близнаците са склонни да изпробват всякакви нови напитки. Трудно е да се каже какво точно харесват, защото често сменят любимите си питиета. Представителите на тази зодия обичат да пият бавно и с наслада.

Риби

Знакът “Риби” в звездната карта управлява алкохола. Това не значи, че всички представители на тази зодия, са алкохолици. Означава, че ценят различните питиета и за тях пиенето е нещо специално. Те го правят бавно и с наслада. Залагат често на отлежалите вина, на екзотичните запомнящи се коктейли или на… абсент.

Зодии и секс: Кой как е в леглото
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия
Най-лошите черти на всяка зодия