Лъв се радва на професионални успехи

Любов

Може да се чувствате фрустрирани и отегчени, което ви притиска и създава проблеми в личния ви живот. Задълженията и отговорностите не ви оставят време за партньора. Възможен е брак, който ще ви създаде още задължения.

Втората половина на 2013-та ще бъде трудна в емоционално отношение. За сметка на това през първата половина на 2014 нуждите ви ще бъдат задоволени, ще имате възможности и ще откривате решения. Ще срещнете правилните хора.

От август ви очакват флиртове, добра комуникация и забавление. Сближавате се с партньора си, дискутирате еротични теми.

Лунното затъмнение в Скорпион през ноември ще ви повлияе. Ежедневието ви ще се промени и ще бъдете притиснати да вземете важни решения. Слънчевото затъмнение в Телец през 2014 ще застраши връзката ви.

Работа-пари

В тази сфера от живота ви планетите са на ваша страна. Ако сте на свободна практика, ще подобрите бизнеса си. Ако сте служител, не се притеснявайте от съкращения. Предстоят ви и трудни моменти, но с търпение и правилни действия ще се измъкнете невредими.

Финансовото ви състояние е променливо. Ще съумеете да се справите с някои висящи задължения, но не се отпускайте за излишни харчове.

Здраве

Не са изключени някои здравословни проблеми, които пренебрегвате. Обърнете внимание на храносмилателната и кръвоносната система. Имате възможност да подсилите тялото си. Правете детоксикации и се хранете по подходящ за вас режим.

Вижте и седмичният хороскоп за всяка зодия.

Еротичен хороскоп за август
Какви са мъжете в любовта според зодията