Кой е вашият цвят според зодията

Дори и да не проверявате всеки ден хороскопа си, зодията влияе върху личността ви.

Кой е вашият цвят според знака, под който сте родени, и как да го включите в гардероба си и бюти ритуалите?

Овен

На огнената личност на жената Овен ѝ подхожда дръзкото, ярко червено. Ако обаче не сте достатъчно смели да носите дрехи в ярко червено, като блейзер например, включете го в аутфита си като красив акцент – клъч, червени обувки или пък бижу.

Телец

Чувствителният Телец търси удоволствие, спокойни изживявания и цени особено много хармонията в личния си живот. Негови са земните нюанси като мъхесто зелено и наситено кафяво. Опитайте кафяви сенки за очи, които ще накарат очите ви да изпъкнат.

Близнаци

Енергичен и общителен, Близнакът има нужда от ярки цветове в живота си. Жълто и оранжево добавят светлина и яркост във всяка комбинация. Защо не жълт маникюр?

Рак

Блестящо сиво и млечно бяло са идеалните нюанси за чувствителния и лоялен Рак. Измъкнете се от рамките на традиционното и за наближаващия сезон пробвайте грим с бяла очна линия и сенки, за да “отворите” очите.

Лъв

Огнени и уверени в своето могъщество, представителките на Лъв се впечатляват от златистите нюанси, но им допада и оранжевото. Добавете тези цветове във всекидневието си, като заложите на златни аксесоари или ярък маникюр в оранжево.

Дева

Девите са интелигентни и директни. Минималистичното им приляга най-много, затова няма да сгрешите, ако заложите на бяло и сиво. Тоалет изцяло в бяло прави незабавно впечатление.

Останалите зодии вижте на страница ii