Кои зодии изневеряват най-много?

Рак

Раците са една от най-верните и предани зодии. Също като Телеца, те боготворят своя партньор, ненавиждат разводите и изневерите. Често се случава така, че ако половинката им кръшка, те да си затворят очите и да страдат мълчаливо.

Лъв

Лъвовете май най-често изневеряват от всички останали зодии. Те изпитват слабост към красивото и затова често са привлечени от някое секси създание. Лъвовете приемат изневерите като увлекателна игра, в която накрая се стремят да получат наградата.

Дева

Девата е доста пресметлива – ако изневери, тя ще си признае само ако има полза от това. Те са доста предпазливи и умеят да се измъкват доста умело. Ако хората разберат за тяхната изневяра, те по-скоро бих се разделили с половинката си, защото ще се почувстват унизени от приказките на околните.

Везни

Ако попитате представител на зодия Везни защо изневерява, той няма как да ви отговори. Защото не знае! Факт е обаче, че те не се притесняват да кръшкат и го правят при всяка възможност. Ако вие им изневерите обаче, те набързо ще ви отвърнат със същото.