Кога ще сте истински щастливи според зодията?

В живота си всеки има дни на пълно щастие, които се редуват с не чак толкова добри дни.

Смята се обаче, че всеки преминава през периоди, в които всичко му върви по вода, а проблемите му са сведени до минимум.

Специалистите разделят живота на четири етапа – детство, съзряване, зряла възраст и старост. А във всеки един от тях има по три зодии, които ще са най-щастливи именно в периода, който техният сектор обхваща.

Овен, Близнаци, Телец

Тези три зодии типично като децата са изключително енергични, импулсивни, любопитни, но и егоистични. Тяхната движеща сила е личният интерес. Периодът, в който всичко ще тече по мед и масло, е точно в началото на техния живот – до 21-вата им годишнина. Те не трябва да забравят да се възползват максимално от всяка възможност, появила се на пътя им, да вярват в себе си, да мечтаят на едро, да са смели и всичко ще постигнат с лекота. 

Рак, Лъв, Дева

Представителите на тези зодии попадат в периода на съзряването и по-точно 22-40 години. Съответно те са много комуникативни, суетни, държащи на своето и вярващи, че разбират от всичко. Основните движещи сили са желанието им да потискат другия и интересите на близките хора. В отрязъка от време 21-40 години, те ще плуват в свои води и ще са истински щастливи. Ще бъдат почитани, обичани и уважавани и те трябва да се възползват максимално от това.

Везни, Скорпион, Стрелец

Трите зодии ще бъдат най-щастливи и спокойни в периода между 41 и 53 години. Тези представители на зодиака са изключително справедливи, може да им се има доверие, защото възприемат живота по по-различен начин. Същевременно с това те са леко арогантни и често искат да напътстват околните, което е типично за вече съзрелите хора. Тяхната движеща сила е реализиране на амбициите, но и запазване на честолюбието.

Козирог, Водолей, Риби

Хората, родени под тези знаци, ще достигнат истинското щастие едва след 54-тата си година. Точно за тях се отнася приказката “блажени старини”. Като всички възрастни, те са мъдри, състрадателни, но и тревожещи се дори за дребни неща. Те винаги знаят как по най-правилния начин да се отнесат в дадена ситуация, дори това да не бъде правилно разбрано. Тези зодии три зодии са най-добри, когато работят в екип и винаги изпъкват с талант и креативност.