Какво ви очаква в любовта през 2015 година?

Лъв

През тази година Лъвовете трябва да се научат да скланят глава и да се интересуват повече от нуждите на своите партньори, за да се радват на хармонични отношения. Ако овладеят това качество, ще постигнат не само мир с любимия, но и ще успеят да реализират своите желания. От емоционална гледна точка, 2015-та ще по-интензивна в сравнение с предходната година. Лъвовете ще бъдат в състояние да се изправят срещу всякакви трудности в любовта и ще реализират много силна връзка с любимия човек. Първата половина на годината е подходяща за изчистване на всякакви съмнения с партньора. Само така ще се радват на мир и стабилност у дома.
Необвързаните да се огледат около себе си през пролетта. Може би има мъж, който е подходящ за тях, но те дори и не подозират.

Дева

2015 година ще бъде един пробен период за Девите по отношение на връзката и любовта. Омъжените дами може да имат усложнения в отношенията с партньора заради нерешен проблем. Това обаче ще се оправи през втората половина на годината. Девите ще са способни да се справят с всички препятствия, които им се изпречат в любовта. Това само ще доведе до по-силни и интензивни отношения с мъжа до тях. Не е подходящо през тази година да започват афера, защото тя няма да свърши по най-добрия за тях начин. Това само ще доведе до проблеми с човека до тях.
Има голяма вероятност необвързаните Деви да започнат нова връзка с човек, с който най-малко очакват да имат нещо общо. Но той може да ги изненада приятно.

Везни

Везните ще преминат през моменти, в които ще се съмняват в човека до тях, но това ще е напразно. Те трябва да се опитат да имат повече доверие в любимия, за да изградят една по-добра връзка. Тази година ще донесе много хармония и стабилност в отношенията им с партньора – нещо, за което са мечтали отдавна.

Необвързаните представителите на тази зодия ще трябва да се постараят да отворят сърцето и душата си, да счупят стената, която са издигнали между тях и останалия свят, и така ще успеят да съградят едни добри отношения с подходящ за тях партньор.

Скорпион

Според прогнозите, 2015-та ще бъде много по-лека, успешна и щастлива за Скорпионите в любовен план. Астролозите обаче съветват да се концентрират върху себе си и желанията си и само така ще успеят да постигнат тази хармония. Изненадващо, но през тази година представителите на зодияta ще бъдат по-отдадени и любящи. Астролозите съветват да прекратяват всякакви конфликти още в началото и да не задълбават, защото така няма да постигнат нищо добро. Това определено ще бъде изпитание за характера им, но ще трябва да устискат. Ще трябва да обърнат повече внимание на нуждите на партньора и да бъдат по-внимателни с него.

Продължава на стр. iii