Каква визия привлича мъжете според зодията

Лъв

Мъжът Лъв обича да му се възхищават и да бъде винаги номер едно. По същия начин, той обича да се възхищават и на жената до него. Така че, ако сте си паднали по мъж от тази зодия, то гледайте да сразите не само него, но и околните с нещо много стилно и изключително секси. Оранжевите и жълти цветове са добър избор, а относно материите заложете на нещо фино като коприна и сатен.

Дева

Мъжът Дева може би е прекалено стеснителен и обича класическото облекло, затова не залагайте на нищо ярко или прекалено провокативно. Пудрените и земни тонове винаги се отличават в гардероба му, когато става въпрос за дрехи. Ако заложите точно на тези нюанси, няма да сбъркате. Гледайте обаче да сте изключително чисти и спретнати, тъй като личната хигиена е от изключително значение за мъжа Дева. Така че, изгладете роклята, почистете обувките и вместо екзотични парфюми, изберете нещо нежно.

Везни

Мъжът Везни е привърженик на цветове като розово, лилаво и зелено, но само на по-светлата тоналност, а не на крещящите тонове. И ако нямате усет да съчетавате дрехи и цветове, то много внимавайте как ще действате. Представителите на тази зодия залагат на консервативното облекло, когато се отнася за тях самите. Това обаче не значи, че са привлечени от жени в също толкова традиционен тоалет. Напротив. Те имат слабост към елегантната и артистична визия.

Скорпион

Мъжът Скорпион обича секса, така че носенето нещо секси винаги е страхотна идея. Все пак, имайте предвид факта, че той също обича тайните и мистериите. С други думи, не забравяйте да оставите нещо на въображението! Затова пък не се притеснявайте да се заиграете с цветовете. Смело можете да си сложите нещо лилаво, синьо, бяло или пък червено, защото носят особена привлекателност на мъжа Скорпион.

Продължава на стр. iii