Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак се намира вашият Марс? Това може да разкрие много за вас самата в тези аспекти.

Марс в Овен
С подобна позиция на Марс в рождения хороскоп, човек е силен, ентусиазиран, импулсивен. Не се оставя на течението и с цялата си воля се стреми да промени живота си. Умее да отстоява позициите си, но има и склонност към ревност и гневни изблици.

Марс в Телец
Голяма емоционална чувствителност. Хората с Марс в Телец са крайни в оценката си за хората и изпитват както силни симпатии, така и силни антипатии. Могат да са нерешителни, но когато все пак си наумят нещо, вече няма как да ги разубедиш. Насочват много от волята и енергията си към това да постигнат добро материално положение.

Марс в Близнаци
Тези екземпляри обичат постоянно да превключват от едно нещо на друго, да пътуват и… да клюкарстват. Интелигентни са, енергични, духовни. Добронамерени, но и малко хладни в личните си отношения. Много добре умеят да усещат слабостите на другите.

Марс в Рак
Това разположение на Марс гарантира чести смени на настроенията. Имат голяма нужда от любящ спътник в живота, много са емоционални в една връзка, в същото време държат да са равнопоставени. В работата си на моменти са креативни и дръзки, друг път изпадат в състояние на злоба и безотговорност.

Марс в Лъв
С Марс в Лъв хората са смели, упорити, устойчиви, успешни. Знаят какво искат и са готови да посрещнат всякакви трудности, за да го постигнат. Взискателни, способни, често егоистични, но и готови да защитават по-слабите. Много силен и опасен противник са.

Марс в Дева

Това са практични, интелигентни, трудолюбиви, отговорни хора, които обичат да се чувстват полезни за хората около себе си. Имат потребност да учат и да споделят знанията си. Имат добър инстинкт и умеят да съдят справедливо. Много са внимателни към здравето си.

Марс във Везни
Обичат изкуството, красотата, хармоничния дом. Търсят стабилност и имат потребност да са заобиколени от приятели и съмишленици. Не са единаци и в бизнеса – най-голям успех им носи работата в съдружие. Напрежението и разногласията много ги напрягат.

Марс в Скорпион

С Марс в Скорпион човек е креативен, активен, борбен, с големи психически и физически възможности. Има силна интуиция и безпогрешно открива скритите истини, колкото и сложна да изглежда ситуацията. Подозрителни и ревниви, Марс в Скорпион лесно избухват в кавги. Знаят как да отстояват позициите си, но трябва добре да контролират емоциите си.

Марс в Стрелец

С такава позиция хората са амбициозни, интелигентни, готови да постигат всяка цел. Те са способни, смели, креативни и знаят как да се радват на живота. Харесват пътувания, спорт, развлечения, приключения. Имат интензивни желания и чувства и знаят как да ги изразят.

Марс в Козирог
Този тип човек е трезв, дисциплиниран, силен, организиран. Знаят как да упражняват властта си, за да работят правилно, както и да поемат инициативата, когато са изправени пред трудни ситуации. Имат силен стремеж да постигнат висок пост и престиж в професията си.

Марс във Водолей
Талантливи хора, които имат нужда да са независими. Харесват научната фантастика, астрологията, литературата. Притежават интелект и остър ум. Изглеждат малко хладни, но са склонни да се отзовават на нуждите на другите. Понякога са доста нервни.

Марс в Риби
Това са неспокойни, интровертни, предпазливи хора. Романтични са и ценят изкуството и музиката, силни и способни. Действат, преди да мислят, но когато дойде време да се вземат решения, успяват да постигнат това, което искат по дипломатичен и чаровен, почти магически начин.