Изберете си дестинация според зодията

Нека да погледнем какво казват звездите за идеалната за вас дестинация. Кои са местата, които най-много ще ви допаднат, според това коя зодия сте?

Предлагаме ви както дестинации за кратък отдих, така и места, на които ще изживеете една мечтана ваканция.

Овен

Първият знак в зодиака е авантюристичен и енергичен, куражлия и ентусиаст, винаги е готов да стегне куфарите за един незабравим уикенд.

Като огнен знак, Овенът търси места с жарко слънце. И горещи, буквално и преносно. 20 градуса температура за представителите на зодия Овен си е загуба на време, идеалното е 30+.

Дестинации за пътешествениците от зодия Овен: Атина, Кипър, Мадрид, Ливан, Мароко. 

Телец

Телците обичат комфорта. Като представители на земен знак, те не обичат да се впускат прекомерно в неизвестното. Дори в пътуванията си оценяват рутината и познатото. Ако им предложите плаж, цял ден ще се излежават там.

Обичат и природата, връщането към естественото им допада и е важно за тях.

Дестинации за пътешествениците от зодия Телец: Лисабон, Талин, Рим, Сидни, Хавай. 

Близнаци

Близнаците определят ритъма на ваканцията, а той винаги е бърз. Енергичен, приключенски настроен и зареден с детско любопитство, Близнакът се нуждае от постоянен стимул. Иска да види и направи много, заобиколен от голяма компания. Представителите на зодията се нуждаят от повече от един красив плаж.

Идеалното място за тях е плаж с малко градче, с планини, руини и музеи, и метрополитен за градски приключения наблизо.

Дестинации за пътешествениците от зодия Близнаци: Тоскана, Прованс, Валенсия, Египет, Южна Америка. 

Рак

Още един знак, който обича да си стои вкъщи. Където и да отидат, тяхната къща трябва да е с тях.

С най-висок приоритет за раците са ваканциите с най-близките им хора, по време на които им е осигурен изключителен комфорт.

Дестинации за пътешествениците от зодия Рак: Будапеща, Бодрум, всеки от гръцките острови, Аман, Нова Зеландия. 

Лъв

Лъвовете знаят къде е мястото им. И то определено е на слънчево. Мястото, което избират за почивката си, трябва да е толкова впечатляващо, колкото са самите те. Но не и повече от тях.

Представителите на зодията обичат да бъдат адмирирани и в куфара им със сигурност ще откриете минималистичен бански, който разкрива тонизираната им физика и всестранното им великолепие.

Дестинации за пътешествениците от зодия Лъв: Южна Франция, Капри, Монако, Маями, Сейшелите. 

Дева

Девите са почитатели на списъците. Те са методични, аналитични и прецизни в разбирането си за пътуване. Подготвят си списък на нещата, които трябва да разгледат и да направят.

Планират времето си на плажа, времето за разглеждане на забележителности и това, което ще прекарат, забавлявайки се с компанията.

Дестинации за пътешествениците от зодия Дева: Берлин, Амстердам, Рим, Ню Йорк, Шри Ланка. 

Везни

Везните са “стадни животни”, най-щастливи са в група. Дипломатични и миролюбиви, те са страхотни пътешественици. Но и те обичат комфорта и винаги отсядат в хотел, не в хостел.

И като зодия, чиито символ са везните – нуждаят се от баланс, доза активност, доза мързелуване.

Дестинации за пътешествениците от зодия Везни: Сплит, София и Атина, Сан Франциско и навсякъде на Карибите.

Скорпион

Динамичен, страстен и независим, Скорпионът си прекарва страхотно и на самостоятелни пътувания. Привличат ги екзотични места, разнообразни пейзажи и изобилие от цветове. Хубаво би било и да има възможност за различни активности, за да могат Скорпионите да изразходват енергията си.

Обичат планираните екскурзии, но не и чак толкова, че всяка минута да е пресметната. Рай за тях е ваканция, която включва самоусъвършенстване (йога курс, например) на красиво място.

Дестинации за пътешествениците от зодия Скорпион: Барселона, Крит, Сардиния, Аржентина, Малдивите. 

Стрелец

Истинските авантюристи в зодиака, Стрелците са като кентаври, най-голямото им желание е да бродят. На бърза скорост. Те се зареждат от срещите с нови култури и това да видят колкото се може повече.

Понеже обичат толкова много да пътуват, може и да не се върнат повече до една дестинация, затова попиват възможно най-много от нея.

Стрелците обичат и да научават нови неща, така че би било добре да комбинират ученето с пътуването. А слънцето не е необходимо.

Дестинации за пътешествениците от зодия Стрелец: Париж, Рейкявик, Флоренция, Виетнам, Филипините. 

Козирог

Представителите на зодия Козирог са страхотни компаньони за пътуване. Те са добре организирани, изобретателни и може да се разчита на тях за сложни маршрути.

Любители на организацията, те се наслаждават на това да имат план. Ваканциите за тях обаче са свързани с това да си починат, да се отдалечат от забързаното ежедневие и да презаредят батериите.

Дестинации за пътешествениците от зодия Козирог: Интерлакен, Билбао, Перпинян, Южна Африка, Куинсланд. 

Водолей

Родените под тази зодия са независими и адаптивни, способни да приемат твърд диван при далечни приятели на приятели или нощувка в хостел. Намират си приятели, където и да отидат.

Обичат шума и енергията на града, а колкото по-голям е, толкова по-добре. Водолеите не се връщат на едно място втори път и знаят, че имат всичкото време на света, за да изминат много километри.

Дестинации за пътешествениците от зодия Козирог: Лайпциг, Трондхайм, Антверп, Обединените арабски емирства, остров Мавриций. 

Риби

Защо да изкачвате Айфеловата кула, когато може да пиете кафе и да почетете вестник в уютно кафене?

Това е мантрата на пътешественика Риби.

Обичат водата, дайте им плаж и ще бъдат щастливи дни наред просто да ритат по пясъка и да гледат вълните.

Дестинации за пътешествениците от зодия Риби: Алгарве, Коста де ла Луз в Испания, Западна Ирландия, Канада, Мексико.

Hero Slider