Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Зодията разкрива перфектния сериал на Netflix за вас! Вече не е нужно да чакаме по-добро вдъхновение, за да решим към кое ново шоу да се пристрастим. Благодарение на хороскопа и влиянията на нашите зодиакални знаци, ще получим ценната информация за сериалите, които отговарят най-добре на нашия характер.

Ето и няколко примера. Овенът търси приключения, телецът – романтика, скорпионът-вдъхновение, а лъвът-лекота и ирония.

Разберете кой е идеалният сериал на Netflix за вас

Овни, предлагаме ви “Narcos”

Пабло Ескобар е постоянна изненада, а „Narcos“ ви напомня за онзи пламък, който ви кара да гледате сериала отново и отново. Управляван от Марс, този зодиакален знак е склонен към битки, а приключенията на картела Меделин са идеални за вечерите на Netflix, в комбинация с пица.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Narcos (@narcos)

Телци, сериалът „Love“ ви очаква

Астрологичният знак Телец се управлява от Венера, което го прави най-чувствителният в зодиака, един от най-търпеливите знаци на хороскопа и вечен романтик. Ето защо „Love“ е идеалният сериал за този земен знак. В него ще откриете чудесната иронична история за любовната връзка между Мики, непокорно момиче, и Гюс – неловко и свито момче.

Близнаци, вашият сериал е „Black Mirror

Зодия Близнаци е вечно романтична, но предвид двойнствената характеристика на този знак и екзалтацията на Плутон, тя винаги иска да изпитва силни и контрастни емоции. Е, тогава няма по-добър избор от „Black Mirror“.

Английският телевизионен сериал развълнува милиони фенове благодарение на дистопичните приключения на различните герои. Комбинацията от безпокойство, мистерия и тръпка ще накара Близнаците да гледат на него както никога преди.

Рак, поредицата за вашата зодия е „Stranger Things

Ракът е мистериозен, непостоянен и леко предпазлив воден знак, който се нуждае от критично оценен сериал, за да бъде убеден, че не си губи времето. „Stranger Things“, привестван от всички, дори и онлайн, е правилният избор за вас. Той съчетава медиен успех с увлекателен сюжет, който ще запази зодиакалния знак, защитен от Луната и обсебен от екрана.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Лъвове, вие трябва да гледате „The Inbetweeners

Огненият знак на Лъва по природа е символ на човекът, който винаги иска да прекарва време извън дома си с приятели. Тогава идеалният сериал за представителите на тази зодия е „The Inbetweeners“. Епидозите не са последователно свързани помежду си.

Поредицата разказва историята на четирима приятели от гимназията и живота им в и извън училище. Лек, забавен и дори супер комичен, сигурни сме, че ще ви допадне.

Деви, за вас имаме „Skins

Девата е най-мечтателният земен знак и поради предразположеността си към влиянието на Меркурий, настроението й често е непостоянно. Точно като това на героите от филма. Той е много подходящ за зодиакалния знак, понеже съчетава забавление, рисковани приключения и бунт. Те пък, от своя страна, гъделичкат въображението на родените между август и септември.

Везни, вашият сериал на Netflix е „Big Mouth

Ако има нещо, което въздушните знаци обичат, това е лекотата. Особено в свободното си време, когато избират нов сериал, по който да се запалят. Следователно неангажиращите истории са за тази зодия.

Тук препоръчваме смешен и шеговит анимационен сериал, който разказва историята за хормоналните чудовища и грешките на юношите. „Big Mouth“ ще ви изненада и ще ви държи пристрастени към екрана с часове.

Скорпиони, вашата поредица е „Pretty Little Liars

Тайни, уловки, любовни афери и приятелства – знакът, защитен от Плутон и Марс, обожава телевизионните сериали, които го държат прикован към Netflix. Тогава няма нищо по-добро от „Pretty Little Liars“, който в седем сезона разказва мистериите на приятелките Алисън, Ариа, Спенсър, Емили и Хана. Момичетата попадат в капани от лъжи, интриги и неописуеми тайни.

Стрелци, за вас имаме „GirlBoss

Стрелецът винаги търси завладяващи истории, които да вдъхновят живота му, а този сериал е точно такъв. Тук ще проследите историята на София Марлоу, изграждаща своята модна империя. Това определено е най-подходящият сериал за този огнен знак, който винаги е мечтал да се утвърди в света, благодарение на уменията и идеите си.

Козирози, зодията ви ще заобича „Elite

Козирог е зодията, привлечена от всичко, което е истинско, но същевременно остава очарована от мистерията, така че сериал от типа на „Elite“ е идеален за този земен знак. Вие обичате ежедневните истории с нотка на магия, както положителни, така и отрицателни.

Водолеи, вие обожавате „Friends

Водолеят, благодарение на влиянието на Меркурий, е един от най-носталгичните знаци на хороскопа. Вие обичате леко деветдесетарските атмосфери, които тайно мечтаете да изживеете отново. Следователно вашият сериал е „Friends“. Той ще ви завладее благодарение на историите на Рос, Чандлър, Джоуи, Моника, Рейчъл и Фийби. Все пак в Ню Йорк всички приключения са възможни.

Риби, „New Girl“ е вашият сериал

Тази водна зодия обича да гледа сериали, които забавляват, но не са тривиални, а успяват да разсеят от ежедневието. Следователно „New Girl“ е всичко, което бихте искали. Тук ще откриете своето вдъхновение, между тромавата, но очарователна Джес и нейната луда група приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ужас от миналото или „Wednesday“ на Netflix

Hero Slider