3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Хората, които имат маниакални увлечения в любовта и са склонни към болни фантазии и крайности, обикновено са от групата на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

Риби
На хората от зодия Риби им липсва реализъм. Представят си любовта като приказка и често са с един партьор, а мечтаят за друг. Далечното, забраненото, недостижимото ги омагьосва – откриват в тази невъзможни любови невероятна романтика и затова се вманиачават. Пристрастени са към собствените си фантазии.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Рак
Неспособни са да се справят в живота без партньор до себе си. Чувството, че са обичани и обгрижвани, е източникът им на самочувствие и на енергия за живот, без това Раците са абсолютно безпомощни. Затова са склонни да се залепят за някого, внушавайки си, че е любовта на живота им, само защото имат отчаяна нужда да не бъдат сами. Стават досадни с нуждата си от постоянно окуражаване, мнителни са, склонни са да следят партньора си и да са мрачни и отмъстителни за дреболии.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Скорпион
Много лоялни, но непрощаващи. Хората от зодия Скорпион изпитват емоции с неподозирани за останалите дълбочина. Когато са наистина влюбени, те са най-опасните манияци. Обсесивни са, много страстни, изпадат в крайности, налудничаво ревниви са. Мислят непрекъснато за човека, по когото са увлечени и това пречи дори на работата им. Типично е за тях да ги преследват натрапчиви мисли за евентуално предателство.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Hero SliderPopular