3 зодии, които ще открият любовта до края на лятото

Август вече започна и ни напомня, че половината от лятото вече е зад гърба ни. За тези зодии обаче най-доброто предстои – особено в любовта.

Рак

От 16 август до 10 септември в четвъртия ви дом попада Венера, планетата на любовта, и това ще доведе романтиката до вратата ви. През този период ще се насладите на приятни моменти с претендента за сърцето ви, а по-късно, когато пълнолунието на 22 се обедини с влиянието на Юпитер, ще обърнете нова страница и ще сте готови за страст, секс и забавления.

Как ни влияе Луната?

Дева

Този месец Меркурий е във вашия знак и ви предлага възможност да се впуснете в нов романс. Моментът да го направите е от 11 до 29 август, а след това през периода от 22 август до 22 септември ще се радвате на по-голямо самочувствие, което ще ви спечели много внимание от срещуположния пол.

Стрелец

Вече трябва да сте започнали да усещате влиянието на планетата джудже Церес в знака на Близнаци – от 4 до 14 август това ще ви помогне да погледнете на някой от обкръжението си по различен начин или да потърсите флиртове с някой позабравен бивш.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Всяка от зодиите в шест думи

Hero Slider