3 двойки зодии, обречени на токсична любов

Риби + Скорпион

Двойката Риби и Скорпион има митична слава, но истината за тях е доста сложна.

Да, и двете зодии са емоционални и харизматични. По тази причина, Скорпион и Риби моментално се надушват и между тях се заражда страхотна химия.

Това, което почти никъде няма да прочетете обаче, е че на ценностно ниво и като характери те са почти несъвместими. Скорпионът е праволинеен и лоялен, докато емоциите на Рибите са като пъстър и постоянно менящ се калейдоскоп. В една дългосрочна връзка между тях има силно привличане, но любовта им е обречена на постоянни драми. И в крайна сметка – на разочарование.

Дева + Близнаци

“Зодиакалните братовчеди” Дева и Близнаци на прима виста много се харесват, но са обречени на токсична любов, след която се мразят доживот.

Управлявани от Меркурий, и двете зодии са интелигентни, с разностранни интереси, бърза мисъл, остроумни. Очаровани са един от друг. С времето обаче бавно започва да им става ясно, че отношенията им не се градят върху друго, освен върху непрекъснатото надприказване. Подходящи са единствено да водят заедно токшоу. В емоционално отношение, те ще останат дълбоко неудовлетворени един от друг.

Рак + Телец

Още една двойка, в която има привличане и известно сходство, но само докато се опознаят същински. И Рак, и Телец имат заслужена репутация на домошари и чревоугодници, затова не им е трудно да се харесат и да повярват, че ще останат заедно докато смъртта ги раздели… Това е обаче, преди Ракът да осъзнае, че Телецът е прагматичен инат, който ненавижда емоционалните изблици и става изключително груб, когато го провокират. И преди Телецът да си даде сметка, че Ракът е не просто чувствителен – той е емоционална развалина с вечно неудовлетворени нужди от внимание, обгрижване и разбиране.

Като земен знак, Телецът освен това харесва простичките неща и директността. Докато Ракът често сам не знае какво иска и говори едно, мисли второ и прави трето. Имат всички шансове да се побъркат взаимно.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Защо не може да те преодолее според зодията?

Hero SliderPopular