Звезди : Звезден стил15 ЯНУАРИ 2013

Най-добрите прически на Златните глобуси

Изправена и гладка, или преметната на една страна – тези и още от най-горещите трендове на вечерта

Освен пищните тоалети, прическите на звездите на наградите Златен глобус също са нещо, за което ще се говори цяла седмица. Виж какви визии избраха звезди като Джесика Алба, Меган Фокс, Ева Лонгория и Марион Котияр.

Гладка и права коса

Класиката в прическите навява престиж и сериозност. Не е често срещана на червения килим, но затова пък изглежда много непринудено и комфортно, а с такъв тип прическа експериментите с роклята винаги са разрешени. Тази година на правата коса заложиха Марион Котияр и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Пусната и леко начупена 

Тук се отличаваха няколко типа прически. Небрежната пусната коса, за която казват, че е най-секси за една жена изглежда много естествено и непретенциозно. На такава визия бяха заложили Салма Хайек, чиито небрежни вълни леко докосваха голите ѝ рамене, и Кейт Хъдсън.

Стилизирани вълни в косите бяха избрали Лиа Мишел и Аманда Сейфрид. И двете дами имат красиви дълги коси и визията им се допълваше с подредени леки вълни, които си пасваха идеално с тоалетите им.

Третата категория на свободно падащата коса е прическата с обем. Леки вълни и кичури, оформени така, че косата се носи свободно във въздуха и придава усещане за безтегловност. Младата майка Клеър Дейнс беше заложила именно на такава прическа.

Още звездни прически на стр. ii

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Звезден стил15 МАЙ 2019

Latest Look: Алесандра Амброзио в бяло

Алесандра Амброзио беше стилна на улиците в Кан и елегантна на червения килим