Звезди : Звезден стил28 ФЕВРУАРИ 2019

Look of the day: Пипа Мидълтън на червен килим

Мидълтън се усмихна на камерите, вървейки по червения килим, и според нас изглеждаше страхотно.

Пипа Мидълтън се появи на първото си официално събитие след раждането на сина си през есента. Тя избра смела визия за благотворителната гала вечеря.

Макар и да бе забелязана няколко пъти по улиците с бебешка количка и на почивката със съпруга си, Пипа за първи път излезе на официално събитие след раждането.

Пипа Мидълтън в топ форма след раждането

За червения килим тя избра да се появи с оригинална и женствена визия. Роклята й, дълга до земята, беше тип “русалка” и имаше различни цветове, вплетени в интересна шарка. Деколтето й беше прибрано, с вълнисти декорации на раменете и стилизирано с голяма черна панделка.  Тоалетът е създаден от дизайнера Алиса Темперли.

Пипа избра да го съчетае с малка червена чантичка и красиво прибрана коса. Бижутата й бяха съвсем деликатни, което според нас беше добър ход от нейна страна. Фокусът попадаше изцяло върху интересния модел на роклята и така тя постигна по-впечатляващ ефект.

Благотворителната гал вечеря беше организирана от “British Heart Foundation”. На нея Пипа произнесе въздействащо и красива реч и разказа колко важна част от живота й заема фондацията.

Целта на организацията е да проучва и развива сферата на борбата със заболявания на сърцето. Едновременно с това тя се явява в помощ на всички с подобна болест и търси начини да ги подкрепи в преодобляването на трудностите. Фондацията се е заела да дава гласност за тези проблеми в обществото и да разпространява възможностите за превенция на сърдечните болести.

Кейт Мидълтън заработи в бирария в Ирландия

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Звезден стил15 МАЙ 2019

Latest Look: Алесандра Амброзио в бяло

Алесандра Амброзио беше стилна на улиците в Кан и елегантна на червения килим