InstaStyle: Звездите на фестивала Coachella 2017!

Риана буквално блестеше в тоалет на Gucci, украсен с диаманти

Съвременният Уудсток, както наричат ежегодния фестивал Coachella, отдавна се е превърнал в нещо повече от място, на което се събират меломаните. 

Тази година събитието, провеждащо се в калифорнийската пустиня, отново събра на едно място почитателите на рок, инди, R’n’B, хаус и транс музиката. Мястото е любимо и на редица звезди: Нина Добрев, Кейт Босуърт, Шей Мичъл и Алесандра Амброзио почти не пропускат фестивала. 

Именно това е и една от причините модните хроникьори зорко да следят визиите на знаменитостите, избрали да се забавляват на концертите на The Weeknd, Лейди Гага, Lorde. Street стилът от Coachella се подчинява на едно-единствено правило – няма правила! Тази еклектичната смесица от хипи стил, tribal мотиви и бохемска романтика може да бъде видяна единствено тук и никак не е чудно, че звездите се надпреварват да покажат своя прочит на фестивалния стил. 

От Риана в Gucci до ангелите на Victoria’s Secret, превърнали дантеленото бельо в основна част от тоалетите си, в галерията ви показваме най-забележителните визии от първия уикенд на Coachella 2017!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Звезден стил15 МАЙ 2019

Latest Look: Алесандра Амброзио в бяло

Алесандра Амброзио беше стилна на улиците в Кан и елегантна на червения килим