Звезди : Звезден стил25 ОКТОМВРИ 2018

Двойничката на Джулия Робъртс

Актрисата и стилистката й са като две капки вода

Джулия Робъртс се появи на събитие облечена като… своята стилистка

Актрисата, която миналата година навърши 50 години, напоследък впечатлява публиката с много смели, интересни и актуални тоалети, подбрани от модната стилистка на звездите, Елизабет Стюарт.

Една истински хубава жена на 50

На церемонията за наградите на InStyle, Джулия Робъртс се появи, облечена в люляково лилав костюм на Givenchy със светло-розова риза отдолу, бели обувки на дебела подметка и тъмно-зелена чанта, която перфектно допълваше визията й. 

Но Джулия Робъртс не беше единствената заложила на тази визия. Редом до нея застана стилистката й Елизабет Стюарт, облечена досущ като актрисата. Двете до толкова се бяха постарали да си приличат, че освен облеклото, обувките и чантите им, дори прическите, грима и очилата им бяха еднакви. 

Оказа се, че идеята е хрумнала на Джулия, докато двете “близначки” са обсъждали с какво актрисата от филма “Хубава жена” да се появи на награждаването.

Не се случва много често да имаме възможността да отидем някъде заедно, и след като така или иначе си приличаме.. Какво ще стане ако и се облечем еднакво?“, предложила Джулия и Елизабет веднага се съгласила, че ще бъде много забавно и интересно да опитат.

Стилистката определено се е постарала да се доближи максимално до визията на Джулия, и двете наистина са като двойнички!

В галерията може да се убедите колко много си приличат двете красавици. 

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил18 ДЕКЕМВРИ 2018

Най-доброто от стила на Меган Маркъл

През тази година Меган направи завой в стила си, но не изтри напълно холивудския си образ

Звезден стил17 ДЕКЕМВРИ 2018

Най-доброто от червения килим през отиващата си година

От наградите "Оскар" през бала Met и филмовия фестивал в Кан, и тази година Холивуд успя да ни напълни очите с прекрасни рокли на червения килим.

Звезден стил29 ОКТОМВРИ 2018

Тайната на Кейт Мидълтън за ходене на висок ток

Херцогинята ползва специални чорапи

Звезден стил23 ОКТОМВРИ 2018

Latest Look: Чизмите на Кейти Холмс

Актрисата избра много смела и провокативна визия