Beach Diary: Банските на Емили Ратайковски

Ваканционният стил на модела ще ви накара да мечтаете за плажно бягство!

Независимо дали събира тен на плажа в Мексико, или се забавлява на яхта на френската Ривиера, Емили Ратайковски е готова за снимки. 

Ако следвате модела в Instagram несъмнено сте забелязали, че профилът и е като travel guide за най-подходящите места за плажно бягство. А банските, с които Емили е облечена, са не по-малко впечатляващи от заобикалящата я обстановка.

След разглеждането на смимките от последното й пътешествие до Позитано за пореден път се убедихме, че Ратайковски подбира банските си спрямо дестинацията. Райетата присъстват във визиите й в Италия и Франция, придружени от очила с ретро рамки, обици тип халки и пъстри ветрила. Бейзболните и плетени шапки са съчетани с бански в неутрални нюанси и запазени за плажовете в Лос Анджелис.

Едно обаче е сигурно – всеки един от моделите, които Емили е избрала, е издържан в тон с актуалните тенденции тази година. В случай, че все още не сте си купили бански и имате нужда от вдъхновение, в галерията по-долу сме събрали най-ефектните снимки на Ратайковски. Междувременно ние ще продължим да въздишаме по прекрасните дестинации…

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил01 АВГУСТ 2019

Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

Ето как австралийският ангел на Victoria's Secret успява винаги да изглежда зашеметяващо

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!