Звезди : Звезден стил22 ЯНУАРИ 2020

Бъдеща кралица – Кейт Мидълтън в подкрепа на родителите

Хитър ход от херцогинята – както с тоалета, така и с новата й инициатива

Кейт продължава да защитава каузата си в помощ на децата в ранна възраст и стартира национално проучване, таргетиращо родителите на деца под 5 години.

Целта на проучването е да открие кои са най-големите проблеми в обществото, които ощетяват майките и бащите на следващото поколение. “5 big questions on the under 5s,“, както ще се казва изследването, ще се проведе в рамките на един месец, който започва от днес.

За да даде повече гласност на проучването и да ангажира по-голяма част от англичаните, ще проведе редица срещи из страната в следващите 24 часа. Първото събитие, на което присъства, бе в детския център “MiniBrum”, където децата сами са създали своята площадка за игра.

Там херцогинята разказа защо е решила да стартира проучването: “Надяваме се да събудим най-голямата до сега дискусия за развитието на децата по време на ранното детство, която да помогне да създадем позитивна и дълготрайна промяна в бъдещите поколения”.

Проучването ще стане част от инициативата на Кейт за подкрепа на децата в крехка възраст. През лятото тя обяви, че ще се фокусира върху тази тема, наред с другите й ангажименти към двореца.

Това е важен ход за Мидълтън, която се подготвя един ден да бъде кралица. Всеки член на семейството по традиция трябва да се обвързва с множество благотворителни организации, но управляващите фигури в монархията често избират и някаква конкретна тематика, към която да се насочат, и с която искат хората да ги запомнят. Принцеса Даяна например, бе избрала да се фокусира върху проблемите в Африка.

За събитието майката на три деца бе избрала стилна визия с риза в синьо-зелено от Tahitha Webb и панталон с широк крачол. Тоалетът й бе стилен, носещ настроението на пролетта, но същевременно и официален – перфектно подбран за повода.

Разгледайте снимките в галерията за повече от събитието.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил27 ФЕВРУАРИ 2020

Зад кулисите с Нина Добрев и Dior

Нина завладя инстаграм профила на марката и разкри как се подготви за ревюто

Звезден стил26 ФЕВРУАРИ 2020

Кейт Мидълтън със секси стилето в сребристо

Моделът е от Jimmy Choo и струва над 600 долара

Звезден стил25 ФЕВРУАРИ 2020

Latest Look: Алесандра Амброзио на карнавала в Рио

Моделът блести в сребрист тоалет

Звезден стил19 ФЕВРУАРИ 2020

Безупречен парти стил от Наоми Кебъл и Кая Гербер, но моден провал от Кендал Дженър

Тоалетът на Кендал бе доста смел, но неуспешен ход