Списание GRAZIA връчи наградите “Жена на годината” 2017

Мисията на тазгодишната церемония бе “Без граници”

На изискана церемония в столичния Модерен театър списание GRAZIA връчи своите ежегодни отличия “Жена на годината”.

Наградите се проведоха за 12-та поредна година. Както винаги, читателите на GRAZIA избраха своите победителки чрез онлайн гласуване, провело се на сайта graziaonline.bg.

На церемонията снощи номинираните дами, техните придружители и останалите светски гости демонстрираха ефектен стил, в крак с мотото на конкурса, което тази година е “Без граници”. Преди официалното начало на вечерта, всички гости имаха възможността да се снимат на специалната стена на славата.

Церемонията започна с летящ старт точно в 20:00. Водещият Дарин Ангелов влезе в ролята на “Капитан на полет номер Жена на годината 2017”.

Дарин Ангелов на сцената на Жена на годината 2017

За всички гости и номинирани полетът беше гладък, благодарение на любезното съдействие на PANDORA – модулната бижутерия, която съхранява незабравимите моменти на всяка дама, швейцарският продукт Collagen Pro-Active – уникален и мощен съюзник на всяка успяла жена в ежедневните грижи за здраве и красота, технологията, която стои зад всяка успяла жена – нейният Galaxy Note 8 и изключителната колекция лимитирани вина Boutique Collection на Domaine Boyar, които се погрижиха да вдигнат градуса на настроението още преди началото на церемонията, която започна с летящ старт.В част от категориите честта да връчи статуетката получи дама, избрала да свърже живота си с България. Именно те са носителките на мисия “Без граници”. Всяка от тях живее и работи в нашата родина, доказвайки с делата си, че най-непреодолимите граници са единствено вътре в нас. 

Победителка в категория “Актриси” стана Луиза Григорова. Поради работен ангажимент на Луиза, на сцената се качи нейната майка Ивет Григорова, която получи наградата от японката Рин Ямамура, която се занимава със сценография. По-късно Луиза уважи събитието, пристигайки за коктейла след церемонията.

Ивет Григорова приема статуетката в категория “Актриси” от името на своята дъщеря Луиза Григорова

В категория “Модели” бе отличена изгряващата звезда на агенция Ivet Fashion Ванеса Тонева. Ванеса също не успя да присъства, поради неотложен ангажимент в чужбина, а статуетката прие нейната майка. В тази категория наградата връчи режисьорът на филма “Дъвка за балончета” Станислав Тодоров-Роги, който не пропусна да призове всички присъстващи да подкрепят бългаското кино.

Майката на Ванеса Тонева прие нейната награда в категория “Модели”

Следващата категория “Интернет” отличи най-обичаните и щури майки на онлайн пространството – Елисавете Белобградова и Красимира Хаджииванова, създатели на сайта maikomila.bg Те получиха своята статуетка от американката Анджела Родел, изпълнителен директор на българо-американска комисия за образователен обмен Fulbrigth.

Дамите от maikomila.bg приемат своята награда в категория “Интернет”

Главният редактор на списание GRAZIA и автор на едноименните бижута Силвия Канин връчи отличието в категория “Дизайнери”. Заслужената награда отиде при Сара Хирш – създателка на най-красивите и разпознаваеми булчински рокли. 

Силвия Канин, главен редактор на списание GRAZIA

Дизайнерката Сара Хирш на сцената

В категория “Общество” статуетката бе присъдена на няколко дами, които се борят неуморно за правата на жените и срещу насилието над нежния пол. Те са Надежда Дерменджиева, Гергана Куцева и Мира Добрева от “Български фонд за жените”. За да им връчи наградата на сцената излезе Клеър Цанев – преподавател по френски език и илюстратор.

Дамите от “Български фонд за жените” позират със своята статуетка след церемонията

Облечена в спираща дъха светлосиня рокля гимнатстичката Невяна Владинова получи своята награда в категория “Спорт”. Статуетката й беше връчена от треньора на националните отбори при мъжете, жените и юношите на Българската Федерация Шотокан Карате, предприемач и радетел за развитието на множество проекти в областта на българската култура и изкуство Димитър Тодоранов.

Невяна Владинова получава своята заслужена статуетка в категория “Спорт”

Очарователната водеща на предаването “Преди обед” Деси Стоянова бе категоричният победител в категория “Телевизия”. Тя получи своята награда от грузинката Тамта Калваши от My French Gourmandises.

Нежната половинка на предаването “Преди обед” Деси Стоянова

Списание GRAZIA и Samsung отличиха с приз “Мисия репортер – направи нещо голямо” Рая Раева за нейните постижения в журналистиката. Наградата бе връчена от маркетинг мениджъра на Samsung Electronics България – Мария Синигерова.

Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung Electronics България, обявява победителя в категория “Мисия репортер – направи нещо голямо”

Лидерът на най-луксозните хотели в България Маринела Арабаджиева триумфира в категория „Бизнес”. Наградата й бе връчена от британката Тина Брасингтън от Cottage Farm Alino.

Маринела Арабаджиева, победителка в категория “Бизнес”

Безспорно една от най-очакваните категории на вечерта беше “Музика”, където читателите избраха категоричния победител – Михаела Маринова. Момичето, което винаги е “Стъпка напред”, получи статуетката си от най-успешното хип-хоп дуо на българската музикална сцена Pavell & Venci Venc.

Pavell & Venci Venc връчват статуетката на Михаела Маринова

Михаела Маринова позира със своята награда

В категория “Послание във времето” наградата беше връчена от Мартен Роберто – DJ, продуцент, водещ и музикален редактор на БНР Радио София. Тук статуетката отиде при една дама, която е пример и вдъхновение за всички български спортистки Ивет Лалова- Колио. Ивет изказа своята благодарност към GRAZIA и PANDORA и поздрави гостите на събитието със специално видео обръщение, изпратено от чужбина.

Мартен Роберто обявява победителката в категория  “Послание във времето” на PANDORA 

По време на “Полет Жена на годината 2017” за настроението на гостите се погрижиха две от най-обичаните и талантливи родни изпълнителки – Албена Танева, с изключително емоционална кавър версия на парчето “Runnin’” и Християна Лоизу, със завладяващо изпълнение на “Повей, повей”.

Християна Лоизу по време на своето изпълнение

Албена Танева изпълнява песента “Runnin'” 

“Жена на годината 2017” беше вълнуващо събитие за всички гости на церемонията, които за пореден път се убедиха в стойността на най-женското от всички събития на годината.

За безупречния вид на екипа ни се погрижиха гримьорите на M.А.C. и стилистите на салони Stephan. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017

Жена на годината 201726 ОКТОМВРИ 2017

Grazia номинира 53 българки за "Жена на годината" 2017

Гласуването вече започна на сайта на списанието

Жена на годината 201726 ОКТОМВРИ 2017

Номинации категория "Модели" - Жена на годината 2017

Вижте четирите красавици, които ще се борят за статуетката

Жена на годината 201726 ОКТОМВРИ 2017

Номинации категория "Дизайнери" - Жена на годината 2017

Четири талантливи дами, без които българската мода няма да е същата

Жена на годината 201726 ОКТОМВРИ 2017

Номинации категория "Актриси" - Жена на годината 2017

Техният талант ни пленява от малкия и големия екран, и театралната сцена