Звезди : Горещи новини18 ДЕКЕМВРИ 2018

Звездните сватби, които очакваме през 2019

Кои известни личности ще си кажат “ДА” идната година?

Джо Джонас и Софи Търнър. Очаква се двамата да се оженят през идната есен във Франция.

Идрис Елба и Сабрина Доури. Актьорът предложи на половинката си през февруари и все още не е известно къде и кога двамата ще се оженят догодина.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Въпреки, че двамата подписаха по-рано тази година, вече е ясно, че през 2019 ще вдигнат голяма и пищна сватба.

Джоузефин Скрайвър и Александър Де Леон. Двойката се сгоди само преди месец, но според слуховете, сватбата със сигурност ще е догодина.

Лейди Гага и Кристиан Карино. Наскоро певицата сподели, че в момента са много заети покрай работата си, така че се надяваме през 2019 да намерят време за една от най-чаканите сватби.

Джина Родригес и Джо Лосисеро. Двамата се сгодиха този Август, но все още не е ясна датата през 2019 на която двойката ще си каже "ДА".

Зоуи Кравиц и Карл Глъсман. Дъщерята на Лени Кравиц е сгодена от близо година, но едва тази пролет призна кога и как това се е случило. Надяваме се да не разкрие подробности около сватбата, след като тя е минала.

Ели Голдинг и Каспър Джоплинг. Двойката се сгоди преди близо 5 месеца и феновете на певицата искрено се надяват, че сватбата ще е през 2019.

Тази година, станахме свидтели на много звездни годежи.

Някои от тях определено ни изненадаха, тъй като се случиха твърде рано – този на Ариана Гранде и Пит Дейвидсън, (въпреки че наскоро двамата се разделиха), както и този на Ели Голдинг и Каспър Джоплинг (само 18 месеца след началото на връзката им).

Джоузефин Скрайвър се сгоди

А имаше и такива, които просто не очаквахме скоро – актьорът Франки Мюниц предложи на дългогодишната си приятелка Пейдж Прайс.

Независимо дали звездите са се врекли във вярност рано или късно, факт е, че догодина очакваме с нетърпение много от тези годежи да се превърнат в красиви сватби, на които да се наслаждаваме.

Моделът Карли Клос се сгоди

В галерията ще откриете кои са известните личности, чиито сватби искаме да видим през 2019.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Три милиона долара за сватбата на Джей Ло и Алекс това лято

Ето и всичко, което знаем към момента

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Шей Мичъл отправя важно послание към младите майки

Жените, родили наскоро, днес са поставени под голям натиск, смята актрисата