Звезди : Горещи новини02 ОКТОМВРИ 2018

Жизел Бюндхен на ръба на самоубийство

Топ моделът се е борил с жестоки паник атаки

Един от най-добре платените модели в света разкрива тъмната страна на иначе перфектно изглеждащия й живот

Жизел Бюндхен винаги се е опитвала да държи личния си живот в тайна, но всичко това се променя когато топ моделът издава първата си книга Lessons: My Path to a Meaningful Life. 38-годишната красавица вдига завесата и разкрива не просто детайли от личния си живот, но и едни от най-тъмните и страшните си преживявания, които включват чести паник атаки и суицидни мисли. 

Оказва се, че не всичко е толкова идеално колкото изглежда. Въпреки че към днешна дата Жизел е щастливо омъжена за световноизвестният куотърбек Том Брейди с когото има две прекрасни деца – Вивиан (5) и Бенджамин (8) – миналото й далеч не е било толкова безоблачно. 

Супер моделът е израснала в голямо семейство, чувствайки се “не толкова специална” докато типично по американски не е открита от моден агент и това дава началото на кариерата й. В пика на своята кариера моделът преживява първата си паник атака, като самата тя признава, че в този момент не е имала повод да се чувства зле: “Защо трябва АЗ да изпитвам това? Чувствах се безпомощна.. Светът ти става все по-малък и започваш да се задушаваш, което е най-ужасното усещане на света.”

В последствие паник атаките зачестяват и Жизел развива страх от тунели, асансьори и затворени помещения. Дългокраката красавица стига до там, че не се чувства добре дори в собствения си дом и именно това е бил моментът, когато тя обмисля самоубийство. Налага се Жизел да започне спешна терапия и да приема успокоителни, но това не продължава дълго.

Жизел Бюндхен решава, че не иска и не може да разчита на лекарства цял живот, за да се чувства добре. Тогава тя преобръща коренно живота си – отказва се от алкохола, цигарите и дори кофеина. Започва да се храни здравословно и да практикува йога и медитация, които и до ден днешен й помагат да води пълноценен и балансиран живот.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 МАРТ 2019

YouTube звезда изтезавала децата си, за да ги принуди да се снимат

Мишел Хакни и двамата й по-големи сина са били арестувани

Горещи новини21 МАРТ 2019

Честито на Джесика Симпсън и Ерик Джонсън!

Само ден след като Джесика сподели, че се радва, че бременността й е към края си, малката се роди.

Горещи новини21 МАРТ 2019

Бившата на Алекс Родригес за годежа му с Джей Ло

Алекс и Дженифър се сгодиха в началото на този месец. За първи път от тогава Синтия проговори.

Горещи новини21 МАРТ 2019

Диляна Попова и Блатечки отново живеят заедно

Слухът за втория шанс на двойката стават все по-упорити