Звезди : Горещи новини15 ЯНУАРИ 2019

Йоланда Хадид на 55: Отървах се от всички импланти, филъри и ботокс

Бившият модел твърди, че се е преродила с тази промяна

Послучай 55-ия си рожден ден, Йоланда Хадид разкри, че е махнала всички онези изкуствени “добавки”, които дълги години са я карали да се чувства красива.

Майката на Джиджи и Бела Хадид, публикува снимка в Instagram, на която е в страхотна форма и облечена в оскъдно, полупрозрачно розово боди. Но не перфектните й извивки привлякоха вниманието, а това, което бившият супермодел разкрива за външния си вид.

На 55 се усмихвам отвътре… Върнах си “оригиналната” форма от 1964 година. Живея в тяло, свободно от гръдни импланти, филъри, ботокс, удължения и всички ла*на, който си мислех, че ми трябват, за да се придържам към стандартите за сексапилна жена, наложени от обществото, които едва не ме убиха…“, признава Йоланда.

PAUSE на стареенето с правилата на Йоланда Хадид

Нека припомним, че Йоланда дълго време страдаше от Лаймска болест, кoято през 2018-та се завърна за кратко, след една цяла година ремисия. Самата Йоланда неведнъж е споменавала, че това, което й дава сили да става сутрин от леглото, са двете й деца – Бела и Ануар Хадид – които също страдат от болестта. 

Очевидно борбата с болестта е научила Йоланда да обича и уважава тялото си повече и така да го отърве от всички чужди и ненужни “холивудски добавки” за красота. Постът на бившия модел завършва именно с тези думи: “Отне ми много години да поправя лошите решения, които съм правила за себе си, преди да открия свободата, която носи вътрешната красота и да приема, че най-добрата ми версия е тази, поставена от собствените ми стандарти…“.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си "Apes" за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ариана Гранде с рекорд за първи път след Бийтълс

Певицата успя да постигне рекорд, който е правен преди единствено от Бийтълс през 1964 година. Новият й албум открадна най-високите места в Billboard.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Майли Сайръс щуро се забавлява

Певицата е известна с това, че обича да прави по някои щуро нещо от време на време. Сега е забелязана отново в забавна сцена.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.