Звезди : Горещи новини02 ДЕКЕМВРИ 2016

Второ бебе за Мила и Аштън!

Потайната звездна двойка отново скри щастливата вест

Актьорската двойка Мила Кунис и Аштън Кътчър са станали родители за втори път на 30-ти ноември, съобщава E! News. 

Този път бебето е момче, но името му все още не се съобщава. Мила и Аштън държат на дискретността и затова все още не са обявили публично, че са се сдобили с второ дете, но пиарът на актрисата е потвърдил новината пред американските медии.

По-рано тази година Кътчър се издаде, че с Кунис очакват син. Това се случи по време на гостуването му в шоуто Today. Двамата с Мила вече се радват на едно дете – дъщеричка на име Уайът, а тогава Аштън сподели, че тя е много развълнувана, че ще става кака.  

mila-ashton-wayatt

Аштън, Мила и малката Уайът

“Посочва Мила и казва “братче”, докато сочи корема й. След това посочва моя и казва “Бира!” Според мен знае, че в корема й наистина има нещо, но не смятам, че разбира, че това не е кукла за игра.”

Кътчър добавя, че въпреки че вече имат едно дете, той все още се притеснява за това как отново ще се грижат за новородено бебе. “Ако трябва да съм честен съм леко ужасен. Доста е плашещо,” заявява актьорът. 

Мила и Аштън се познават от дълго време, заради работата си в сериала That ’70s Show, но се събират едва преди няколко години. През февруари 2014 г. се сгодиха, а през октомври се роди и Уайът. През юли 2015 г. пък си казаха “Да” на интимна церемония в ранчо в покрайнините на Лос Анджелис. На нея присъстваха само най-близките им приятели и роднини, а новината за сватбата също запазиха в тайна.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Поли Генова с първи кадри с мъжа и детето си

Певицата най-сетне показа половинката си

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм: "Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си"

Майка и дизайнер с интервю за полското издание на списание Vogue

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон защити своите африкански корени

На събитието, което тя организира, за да събере средства за нуждаещите се в Африка, тя избра тоалет с препратка към родната си култура