Звезди : Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2018

Втората сватбена рокля на Юджийн е божествена

Принцесата се преоблече в творение на друг дизайнер

За празничната вечеря след венчавката, Принцеса Юджийн смени бялата си рокля с друга.

Тя избра прелестно творение на дизайнера Zac Posen. Роклята е от коприна в цвят пудра и макар да е с дълъг ръкав и изцяло затворена в горната част, по женствен начин подчертава фигурата на принцесата. Полата пък пада ефирно, допълвайки изисканото и нежно излъчване на тази визия.

Съпругът й Джак Бруксбанк пък сложи черен смокинг за официалната вечеря, която новото семейство даде за 800 души след венчавката си. Празненството бе в имението Royal Lodge на бащата на булката, Принц Андрю.

За роклята на принцесата Zac Posen казва, че се е вдъхновил от красотата на Уиндзор и околностите. Дизайнът почита фамилията на Юджийн и с това, че Бялата роза на Йорк – символ на Йорк, е деликатно избродирана на раменете и на гърба на роклята.

Юджийн е украсила косата си с фиби от баба си Кралица Елизабет II. Бижутата са на 188 години – пръв Крал Уилям IV ги подарява през 1830-а на Кралица Аделаида. Наследява ги Кралица Виктория през 1837-а, а след това Елизабет през 1952-а.

Официалните портрети от сватбата са дело на британския моден фотограф Алекс Брамал, който е снимал за издания като Vogue и Vanity Fair. Познанството му с принцесата пък датира от 2016-а, когато е поканен да я снима за Harper’s Bazaar. “За мен беше чест и привилегия”, казва Брамал.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи