Звезди : Горещи новини14 ЯНУАРИ 2019

Венци Венц отказва да живее с майката на детето си

Защо певецът не вярва в моногамията?

Броени дни преди края на 2018, певецът Венци Венц стана горд татко на момиченце, което заедно с половинката му кръстиха Агулая – в чест на най-младата гръцка богиня на красотата.

Това е най-голямата ми любов. Тя е първата и единствената ми муза“, сподели рап изпълнителя в интервю за Nova телевизия. Въпреки това, Венци Венц не само че не живее с майката на детето си, но и не намира това за правилно.

Не вярвам, че стереотипа ‘мъж и жена’ трябва да съществува в моята реалност“, обяснява дуетната половинка на Павел. Причината? Когато Венци Венц е само на 3 години, баща му си тръгва и остава майка му и най-вече баба му да се грижат сами за него. “Предпочитам да не се лъжем. Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват ‘Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми”, и след 2 години примерно да изчезнат, така както е направил моя баща“, допълни той.

Освен това, Венци Венц вярва в личната свобода на всеки човек, с която той се ражда и умира, а моногамията определя като “изобретение на нашето общество, за да може да се опазим от куп болести и куп радикални промени в социалния ни строй“.

Певецът коментира и предната си връзка, която приключи с развален годеж – тази с танцьорката Пепи. Той, както и Павел, се разделиха с половинките си почти по едно и също време. И двамата смятат, че само любовта не стига, за да бъдат едни отношения силни и дълготрайни – необходимо е и стабилно приятелство.

В лицето на майката на детето си, Венци Венц намира по-скоро приятел, от колкото сродна душа. Павел, от друга страна, твърди, че е срещнал най-щедрото и любящо момиче: “Казва се Кристина. Прекрасен, изумителен човек. Тя е представител на онази стара порода жени, които наистина изпитват повече удоволствие от грижата, която полагат за човека до себе си, от колкото от грижата, която получават“.

Повече за бившите и настоящи жени в живота им, може да разберете тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: "Липсва ми да бъда докосвана"

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Ники Минаж създаде първата си колекция в колаборация с Fendi

Звездата наскоро заяви, че се отказва от музикалната си кариера. Дали това е новото й амплоа?

Горещи новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете?

Промяната във външния вид на херцогинята даде повод за този слух