Звезди : Горещи новини10 АВГУСТ 2017

Уилям предложил на Кейт с пръстен на Хари

Каква обаче е била уговорката на двамата братя?

Знаехте ли, че годежният пръстен на лейди Даяна, с който Уилям предлага на Кейт Мидълтън, всъщност е принадлежал на брат му Хари?

След смъртта на Даяна през 1997 г., по-голямата част от личните вещите й са запазени за исторически цели, като двамата братя запазват по нещо за себе си. Уилям е взел часовника на майка си, а Хари – годежния й пръстен. Тогава обаче момчетата правят уговорка. “Те са имали уговорка, че който се сгоди първи, ще вземе пръстена на Даяна и това бяха Уилям и Кейт”, разкрива източник пред Indipendent.

Годежните пръстени на звездите

Eто защо когато Уилям задава съдбовния въпрос на любимата си Кейт Мидълтън през 2010 г., той го прави именно с годежния пръстен със сапфир и диамант на Даяна. Хари от своя страна няма нищо против, тъй като вече се е сприятелил с бъдещата си снаха, която е с брат му вече от 7 години.

Сега обаче самият Хари е намерил своята избраница и се очаква да й предложи брак. В момента принцът и приятелката му Меган Маркъл са на пътешествия в Африка, а според слуховете именно там ще се случи годежа. Някои медии дори разкриват, че Хари е използвал бижу на майка си, за да подготви годежен пръстен с диамант.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Мишел Уилямс се развежда

Мишел и Фил се разделиха също толкова тайно, колкото и когато се ожениха

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Кога в крайна сметка ще видим бебето?

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Интернет срещу Благой и бременната Златка

Опитите на влюбените да изпъкнат като модни трендсетъри търпят нов провал