Звезди : Горещи новини10 АВГУСТ 2017

Уилям предложил на Кейт с пръстен на Хари

Каква обаче е била уговорката на двамата братя?

Знаехте ли, че годежният пръстен на лейди Даяна, с който Уилям предлага на Кейт Мидълтън, всъщност е принадлежал на брат му Хари?

След смъртта на Даяна през 1997 г., по-голямата част от личните вещите й са запазени за исторически цели, като двамата братя запазват по нещо за себе си. Уилям е взел часовника на майка си, а Хари – годежния й пръстен. Тогава обаче момчетата правят уговорка. “Те са имали уговорка, че който се сгоди първи, ще вземе пръстена на Даяна и това бяха Уилям и Кейт”, разкрива източник пред Indipendent.

Годежните пръстени на звездите

Eто защо когато Уилям задава съдбовния въпрос на любимата си Кейт Мидълтън през 2010 г., той го прави именно с годежния пръстен със сапфир и диамант на Даяна. Хари от своя страна няма нищо против, тъй като вече се е сприятелил с бъдещата си снаха, която е с брат му вече от 7 години.

Сега обаче самият Хари е намерил своята избраница и се очаква да й предложи брак. В момента принцът и приятелката му Меган Маркъл са на пътешествия в Африка, а според слуховете именно там ще се случи годежа. Някои медии дори разкриват, че Хари е използвал бижу на майка си, за да подготви годежен пръстен с диамант.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

"Много съм разочарована"

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Илиева прегръща сина си на новите си снимки

Рядко имаме възможност да видим малкия Александър, но ето че Мария ни зарадва с даже три нови снимки