Уилям и Кейт споделиха очарователни нови снимки на децата

Принц Луи вече тича свободно заедно с принцеса Шарлът и принц Джордж

На новите снимки от профила на кралското семейство виждаме Кейт и Уилям да си играят с децата в градината, която заедно са отгледали.

Няколко часа след като споделиха първите снимки от градината на кралското семейство, бяхме изненадани с още пет нови публикации с подобни кадри. На тях виждаме как Кейт, Уилям и децата прекарват семейно време сред природата, което дукесата приканва да направят и други семейства.

Първата среща на Кейт и Уилям с бебето на Меган и Хари

Идеята зад тези кадри не е просто да надникнем в личния живот на кралското семейство. Всъщност Мидълтън прикачи видео, в което обяснява мисията си зад тези кадри.

Тя споделя, че според изследванията 90% от мозъчните способности на възрастните хора се развиват през първите 5 години от живота. Затова Кейт иска да подбуди родителите да обгрижват децата си през тези ранни години с особено внимание и да им позволяват да играят достатъчно време навън. Според нея това е от голямо значение за развитието на психиката и благосъстоянието на детето.

И точно това изглежда правят Кейт и Уилям. На кадрите от градината им ги виждаме как люлеят децата си на ръчно направената люлка или пък ги приканват да тичат свободно.

От описанието под снимките разбираме и че Шарлът и Джордж също са помогнали в създаването и поддържането на градината, събирайки листа и клонки за декорация.

Вижте всички кадри в галерията.

Първата годишнина на Меган и Хари

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева