Звезди : Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2017

Третото дете на Уилям и Кейт ще се роди през април

Кралският двор с официално изявление за бъдещия наследник

Дворецът Кенсингтън официално съобщи, че Уилям и Кейт са в очакване на третото си дете, което ще се появи на бял свят през април 2018 г.

“Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да обявят, че очакват дете през април 2018”, гласи съобщението на кралската фамилия.

Принц Уилям проговори за тежката бременност на Кейт

Първото съобщение за третата бременност на Кейт се появи в началото на септември, когато се наложи херцогинята на Кеймбридж да пропусне няколко официални събития заради своето усложнено здравословно състояние. Тогава бе обявено, че двойката отново ще има бебе, но не последва обичайното съобщение кога ще се появи то и това предизвика смущение сред британците.

Както и при предишните си две бременности, херцогинята страда от тежко сутрешно гадене (хиперемезис гравидариум) и досега се е появявала публично само два пъти от обявяването на новината.

Най-добрите визии на бременната Кейт Мидълтън

Официалното съобщение опроверга слуховете, че кралското семейство е в очакване на близнаци. Букмейкърите на Острова обаче вече започнаха да приемат залози за името на бъдещия наследник на фамилията. Засега с голяма преднина е Елис с коефициент 7:1, далече назад са Виктория (10:1) и Артър (12:1).

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман