Том Харди и Шарлийз Терон повдигнаха завесата над своя конфликт

Пет години след премиерата на филма актьорите разкриха какво се е случвало зад кадър

Том Харди и Шарлийз Терон повдигнаха завесата над своя конфликт

“По един странен начин ние бяхме като нашите герои от филма – всичко беше въпрос на оцеляване.” – заяви Терон.

Какво е Холивуд без своите митове и легенди? Медиите все още пишат за великата любовна история между Ричард Гиър и Елизабет Тейлър, за тежкия характер на Джеймс Камерън и свръхотдадеността на Даниел Дей Луис, който има навика буквално да се слива със своите образи.

Том Харди и Шарлийз Терон повдигнаха завесата над своя конфликт

През последните години статус на такава легенда придоби и историята за конфликта, който се е случил на снимачната площадка на римейка на култовата лента Mad Max  – Mad Max: Fury Road между двете големи звезди в заглавието – Том Харди и Шарлийз Терон.

Когато снимките на проекта започват и двамата вече отдавна са изградили репутация на сериозни актьори, така че в този ред на мисли пререканията са почти неизбежни. Още преди лентата да има своята официална премиера в медийното пространство започнаха да циркулират слухове за сблъсък между Терон и Харди, който е продължил по време на целия снимачен процес.

Впоследствие за конфликта потвърдиха други актьори, взели участие в лентата, сред които Зоуи Кравиц и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Том Харди и Шарлийз Терон повдигнаха завесата над своя конфликт

Като основна причина за неразбирателството бяха посочени трудните условия, при които са протекли снимките – месеци наред в пустинята, и различният подход, който двамата прилагат в работата си.

Наскоро Том и Шарлийз направиха първи официални коментари за случилото се между тях, които в традицията на звезди от техния ранг са по-скоро консервативни.

“По един странен начин ние бяхме като нашите герои от филма – всичко беше въпрос на оцеляване.” – заяви Терон и допълни, че сега си дава сметка, че е трябвало да прояви повече съчувствие към колегата си, който е имал нелеката задача да стъпне в обувките на Мел Гибсън.

Актрисата подчертава, че водени от страха си да не сгрешат, двамата са изградили стени около себе си, а правилният подход е бил да си подадат ръка. “Съгласен съм. Напрежението на моменти беше твърде много. Тя имаше нужда от по-добър и може би по-опитен партньор в мое лице. Иска ми се да мисля, че сега, когато съм по-стар и по-грозен, бих бил на необходимото ниво.” – пошегува се в отговор Харди.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: "Чувстваш болка като никоя друга"
Горещи новини24 МАЙ 2020

Принц Уилям: "Когато станах баща, емоциите от загубата на майка ми се връщаха постоянно"

Принцът говори за предизвикателствата пред родителите, пораснали без майка или баща

Новият модел на Jacquemus
Горещи новини22 МАЙ 2020

Новият модел на Jacquemus

Френският дизайнер избра баба си Лилин за модел

Джъд Лоу очаква бебе номер шест
Горещи новини21 МАЙ 2020

Джъд Лоу очаква бебе номер шест

Това ще бъде първото му дете със съпругата му Филипа Коан